DanaByg Energihuse ApS
DanaByg Energihuse ApS
Nordjylland, Midtjylland
Besøg hjemmeside

Energirigtigt træhus med unikt design

Drømmer du om et energirigtigt, arkitekttegnet hus af træ bygget specielt til dig? Hos Danabyg Energihuse bygger vi lavenergihuse og energihuse af miljøvenligt træ. Men selvom vores huse er bygget i træ, så er det dig, der bestemmer, hvordan designet og facaden skal se ud. Hos DanaByg Energihuse leverer vi huse, der lever op til dine unikke ønsker, og her får du ikke blot en standardløsning, når vi bygger dit nye hus.

Ønsker du et træhus med facade af mursten eller pudset facade, så sørger vi for at bygge et hus, der er energivenligt og bygget i naturlige materialer, og som samtidig har et udseende, der lever op til dine drømme.

Vil du selv bygge med, tilbyder vi også træhuse med mulighed for medbyg nær vores kontor i Aars samt i resten af Danmark.

Vi tager altid udgangspunkt i dig, dine ideer, drømme, behov og naturligvis de økonomiske rammer. ?Du bestemmer, og vi er klar med professionel vejledning og rådgivning om de forskellige muligheder inden for sundt byggeri samt bygningsreglementer inden for træhuse og bæredygtigt byggeri.

Vælg projekt