FBA HUSE A/S
FBA HUSE A/S
Nordjylland, Midtjylland
Indhent tilbud
Her kan du indhente et tilbud eller modtage et prisoverslag på dit byggeprojekt.

Unikke løsninger til individuelle drømme

Finn B. Andersen grundlagde i 1975 FBA Huse og opbyggede op gennem slutningen af 70´erne og 80´erne, firmaet sammen med hustruen Ketty. I de mere end 45 år, firmaet har eksisteret, er der sket en hel del.

I 2005 gennemgik virksomheden et generationsskifte, hvor nuværende direktør Tommy Boldrup, søn af Finn og Ketty, indtrådte som medejer. I 2011 indtrådte endnu en medejer, nemlig den nuværende økonomichef Michael Klausen, som overtog ansvaret for bogholderiet fra Ketty Andersen.

Hos FBA Huse beskæftiger vi os med byggeri af enfamilieboliger, villaer, rækkehuse, andelsboliger og til-/ombygninger. Vi tilbyder forskellige serier af hustyper, som varierer i arkitektur, størrelse og indretning, og som kan tilpasses til netop jeres krav, ønsker og behov.

Vores mål er at levere byggeri af høj kvalitet til den aftalte tid, og derfor udføres arbejdet af faste samarbejdspartnere og vores egne håndværkere, hvoraf hovedparten har mere end 15 års anciennitet i firmaet. Sammen står vi bag opførelsen af mere end 3.700 kvalitetshuse i totalentreprise.

Trustpilot anmeldelser
23 anmeldelser
Vælg projekt