FBA HUSE A/S

Her kan du indhente et tilbud eller modtage et prisoverslag på dit byggeprojekt.

Unikke løsninger til individuelle drømme

I 1975 blev FBA Huse grundlagt af Finn B. Andersen, hvor han og sin hustru, Ketty, opbyggede forretningen i slutningen af 70’erne og gennem 80’erne. FBA Huse har i dag hovedsæde i Viborg, og de præsenterer showrooms i både Viborg og Aarhus.

Firmaet har eksisteret i mere end 40 år og har set væsentlige forretninger i sin levetid. I 2005 skete der et generationsskifte, hvor Finn og Kettys søn, Tommy Boldrup, indtrådte som medejer af FBA Huse. Endnu en medejer indtrådte i 2011, som denne gang var i form af den nuværende økonomichef, Michael Klausen, der afløste Ketty Andersens rolle indenfor bogholderiet. Finn B. Andersen har stadig tilknytning til firmaet og er i dag bestyrelsesformand i FBA Huse A/S.

FBA Huse beskæftiger sig med byggeri af familieboliger, villaer, rækkehuse, andelsboliger og til/ombygninger. Der leveres altså en bred vifte af hustyper, og der varieres i arkitektur, størrelse og indretning, hvilket alt sammen kan tilpasses efter kunders ønsker.

FBA Huse udtaler, at deres mål er at levere byggeri af høj kvalitet til den aftalte tid. Derfor udføres arbejdet af faste samarbejdspartnere og firmaets egne håndværkere, hvoraf størstedelen har mere end 15 års anciennitet i firmaet. Der lægges vægt på, at de prioriterer et trygt byggeforløb for kunden fra den første kontakt og frem til overdragelsen, hvilket også er årsagen til, at byggeprocessen opdeles i en række faser, der skal hjælpe kunden og gøre processen så overskuelig som mulig. FBA Huse kan i dag konstatere, at de står bag opførelsen af mere end 3.700 kvalitetshuse i totalentreprise siden virksomhedens første projekt.

Trustpilot anmeldelser
4.4/5
31 anmeldelser

Kataloger / Brochurer

FBA HUSE A/S

FBA Huse katalog

Family

2-plans

Gårdhave

Funkis

Nordic

Nyheder / Presse

Udstillingshuse / Åbent hus

Min side

Durian Media og Kommunikation
Dalgas Avenue 40
8000 Aarhus C

Indhent tilbud

-