Et mindre byggefirma med fokus på kvalitet og energioptimering

Bygningskonstruktør Henrik Dissing grundlagde i 2009 byggefirmaet HD Bolig med stor passion for at bygge miljørigtigt. Det har virksomheden gjort lige siden. Udover at bygge lavenergihuse har de fokus på at opføre harmoniske boliger med design og funktionalitet i højsæde. De bygger primært i og omkring Silkeborg, hvor virksomheden har sit kontor, men i takt med den stigende efterspørgsel, dækker de nu hele Midtjylland. Det sker med  et fast team af lokale håndværkere og pålidelige leverandører, der alle efterlever de samme værdier som Henrik Dissing står på mål for.

Fremtidens bolig er en bolig bygget til forandringer. Det betyder et energioptimeret hus med et godt indeklima, velfungerende planløsninger og holdbare kvalitetsmaterialer. At firmaet følger med tiden, ses i brugen af moderne og ofte utraditionelle løsninger og de nyeste materialer på markedet. Som kunde er du med til at skabe dine egne rum og planløsninger, som kan ændres med tiden, skulle der ske familieforøgelse eller andre ændringer i husstanden.

”Jeres boligdrøm er tryg i vores hænder” – sådan skriver HD Bolig i deres brochure. Udover at bygge fremtidssikrede boliger tegner de huse med fokus på komfort i hverdagen. Det gælder funktionaliteten såvel som æstetikken – lys, lyd og komfort skal gå op i en højere enhed i dit nybyggede hus. Du sætter selv dit personlige præg på det hele, men HD Bolig er ikke bange for at udfordre dig i processen. De rådgiver, vejleder og inspirerer dig med små detaljer, smarte løsninger og praktisk ruminddeling. Sammen opnår I et endnu bedre resultat – indenfor dine økonomiske rammer, naturligvis.

Til tiden og til prisen. HD Bolig bygger energirigtig til en fair pris. Det er blandt andet med tunge bygningsmaterialer, at de kan realisere et prisfornuftigt nybyggeri. Selvom metoden skiller sig ud fra traditionelt parcelhusbyggeri, er det stadig med en kendt konstruktion. HD Bolig går ikke på kompromis og de guider dig trygt hele vejen gennem processen i at bygge nyt – så du får det hjem du ønsker dig.

HD BOLIG ApS

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag.

Katalog

HD BOLIG ApS

Velkommen hjem – jeres boligdrøm er tryg i vores hænder

Hustyper

Inspiration

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag

Min side

Durian Media og Kommunikation
Dalgas Avenue 40
8000 Aarhus C

Indhent tilbud

-