Holm Huse
Holm Huse
Midtjylland
Besøg hjemmeside

Kvalitetshuse fra inderst til yderst

Holm Huse er kvalitetshuse fra inderst til yderst. Både rækkehuse og parcelhuse er bygget til at leve op til selv de skrappeste krav i bygningsreglementet 2020 – og mere end det.


Kvalitet siden 1965
I 1965 fik Svend Holm den idé, at han ville bygge parcelhuse efter helt nye principper, som først senere er blevet standard i byggebranchen.

Da han fik idéen om at kombinere stue og køkken i ét køkken/alrum, var der mange der rystede på hovedet. Resten er historie.

Under energikriserne i 1970’erne begyndte Holm Huse at bygge energieffektive huse. Virksomheden var pionerer på feltet, og er i dag helt i front, når det gælder energieffektivitet.

Det er de færreste, der på samme måde som Holm Huse, mere end lever op til kravene om energimærkning A2020.

Gennem årene har vi bygget mere end 3.000 boliger til familier, som stiller krav til deres bolig og ønsker et byggefirma, som bygger med omtanke og holder ord.


Superlavenergi energimærkning A2020
Holm Huse lever mere end op til kravene om energieffektivitet i Bygningsreglement 2020. Mange huse bygges i dag med betegnelsen “lavenergibyggeri i Bygningsklasse 2020”, men kan ikke opnå den egentlige energimærkning A2020 uden brug af dyre løsninger som solceller og jordvarme.


Sundt indeklima og moderne installationer
Alle Holm Huse er som standard udstyret med et højeffektivt ventilationsanlæg med varmegenindvindig. Det giver et sundt og behageligt indeklima. Det indvendige lys er radiostyret, og der er monteret IT-stik og trukket alle nødvendige kabler til den moderne familie.


Vedligeholdelsesfrie materialer
Holm Huse bygger på egen fabrik i Holstebro baseret på det pantentanmeldte ISO-KON+ elementsystem, som vi anvender til både ydervægge og lofter. Systemet er fleksibelt, innovativt og yderst solidt.


Det miljørigtige valg
Et Holm Hus er altid opført i miljøvenlige materialer. Vi lægger stor vægt på materialernes livscyklus, og alle materialer og leverandører er miljøvurderede med hensyn til energi- og ressourceforbrug og udledning af luftarter under produktionen.


Køkken og bad
I køkkenet er der køle/fryseskab, keramiske kogeplader nedfældet i bordpladen, emhætte, indbygningsovn og opvaskemaskine. I badeværelset eller bryggers er der installeret vaskemaskine og kondenstørretumbler.


Gennemskuelige priser
Når du vælger et Holm Hus, kan du nemt at gennemskue prisen. Med et tilbud fra Holm Huse får du ingen skjulte ekstraregninger, og du har stadig mulighed for tilkøb, hvis du vil have en bolig udover det sædvanlige.


Samme priser til alle brofaste øer i Danmark
Du betaler den samme pris uanset, om du skal have leveret og bygget dit Holm Hus på Sjælland, Fyn eller Jylland. At grundene varierer i pris, er en helt anden historie. Men hos os er prisen den samme, uanset hvor langt vi skal køre med materialerne.


Betal først ved indflytning
Mange byggefirmaer bruger ratebetalinger igennem byggeprocessen. Du skal ikke betale for dit Holm Hus, før du får din nøgle. Det er din sikkerhed mod de uenigheder, der ellers kan opstå ved nybyggeri. Du betaler ikke for en idé – du betaler for et færdigt hus.


Forsikring er med i prisen
Når byggeriet af afsluttet, træder den obligatoriske byggeskadeforsikring automatisk i kraft. Den dækker over væsentlige byggefejl i en periode på 10 år. Forsikringen er med i prisen.


Vi kan lukke huset på 1 dag
Et Holm Hus består af elementer, som vi producerer og monterer med døre, vinduer, el, sanitet og alle andre dele på fabrikken i Holstebro sideløbende med støbearbejdet på grunden. Fra huset er igangsat, til vi kan aflevere nøglen, går der ofte kun 7-8 uger.


Flere nettokvadratmeter
Arealet af en bolig bliver udregnet efter de udvendige mål. I mange lavenergihuse er væggene relativt tykke og spiser dermed af boligarealet. Væggene i et Holm Hus er både energioptimerede og tynde. I et hus på 146 m2, er nettoarealet 17,33 m2 større i et Holm Hus kontra et hus med almindelig murstensvæg med samme u-værdi.

Vælg projekt