Idealhuse A/S

Her kan du indhente et tilbud eller modtage et prisoverslag på dit byggeprojekt.

HUSE MED HOLDNINGER

 

Danmark har stolte traditioner, når det kommer til arkitektur og design. Vi er kendt for at skabe smukke og funktionelle huse og produkter, som sætter mennesket i centrum.

“Den gode smag er den, der ikke smager af noget” sagde den sarkastiske danske designer Poul Henningsen.

Det er denne filosofi og tradition, som IDEALHUSE, i al beskedenhed, forsøger at leve op til. Og som vores navn antyder, synes vi ikke, at alt er lige godt. Vores ideal er huse med en enkel, klar og rationel formgivning. Derfor bygger vi huse med holdninger og huse, der smager af noget.

Vi tilbyder en række arkitekttegnede og miljøvenlige villakoncepter med gennemtænkte planløsninger og funktionelle huse med sjæl og stemning. Vi tror også på fleksibilitet og foranderlighed. Derfor har du altid mulighed for at tilpasse dit nye hjem, så det bliver din ideal villa. Fælles for alle vores huse er, at de er bygget til at stå ude om natten i det skandinaviske klima, og at de bliver smukkere af at blive brugt.

Som virksomhed er vi ikke bange for at gå forrest og bryde konventionerne i branchen, når det kan være med til at give vores kunder et bedre produkt eller en bedre proces.

Vi måler altid vores succes på vores kunders tilfredshed både før, under og efter byggeprocessen. Derfor er det hellere ikke nok “bare” at levere individuelt tilpassede funktionelle kvalitetsvillaer.

Vi tilbyder også markedets bedste og mest transparente købs- og byggeproces. Så selvom et husprojekt er en stor beslutning, behøver det ikke at være en svær beslutning.

Trustpilot anmeldelser
2.4/5
25 anmeldelser

Kataloger / Brochurer

Idealhuse A/S

Huse med holdninger

Villa

Villa 2 plan

Villa Siim

Nyheder / Presse

Referencer

Inspiration

Min side

Durian Media og Kommunikation
Dalgas Avenue 40
8000 Aarhus C

Indhent tilbud

-