Jakobsen Huse
Jakobsen Huse
Midtjylland, Sydjylland
Besøg hjemmeside

JAKOBSEN HUSE

Vi bygger bæredygtige typehuse i træ.

Som de første på det danske marked har vi udviklet et koncept, som sætter standarden for sunde typehuse.
Vores måde at bygge på giver dig et hjem, som selv kan trække vejret. Træet sikrer dig et sundt indeklima helt naturligt. Den effekt forstærker vi med intelligente vinduer.

Danskerne har bygget træhuse i mange tusinde år. Træet er nemmere at arbejde med end sten. Derfor går det hurtigt og koster mindre at bygge et nyt hus med os. Prisen for miljøet er også i bund, når du bygger hus med os. Alle dele af vores huse kan enten genbruges, komposteres eller brændes af uden at afgive skadelige stoffer.

Hvert eneste Jakobsen hus er et sundt arkitekttegnet typehus.
Engang var bæredygtigt byggeri ensbetydende med grimme huse.
Det gør vi op med! Vores arkitekttegnede huse er ikke kun bæredygtige, men også smukke. Du får ikke et hus, som ligner det, man normalt forbinder med et typehus. Vi bygger altid i kvalitetstræ og andre naturmaterialer, som kan passe ind i ethvert boligområde.

Vi bygger typehuse til den moderne familie med gammeldags metoder. Du får et hjem, som lever op til nutidens standarder for sundhed, bæredygtighed, komfort og vedligeholdelse. Vi bygger i hele Danmark. Men vores base finder du i Galten. Her har vi drevet tømrervirksomhed i mange år, inden vi besluttede at fokusere på at bygge huse. Engang stod vi for mange ombygninger og tilbygninger. På de opgaver så vi mange moderne huse og alle de dårlige løsninger i dem. Kort fortalt er nutidens byggeri en lappeløsning, som kun har været i brug siden 1950’erne. Vi har kigget længere tilbage for at finde de løsninger, som sikrede os mod skimmelsvamp, dårlig akustik og et alt for stort aftryk på miljøet.Vi har kombineret den gamle visdom med nye materialer for at udvikle det sunde og bæredygtige typehus. Vores bygningskonstruktører, tømrere og andre håndværkere er specialiserede i at bygge efter vores koncept.

Vælg projekt