LIVING HOUSE COPENHAGEN A/S
LIVING HOUSE COPENHAGEN A/S
Sjælland, Hovedstaden
Besøg hjemmeside

Få bygget dit drømmehus på dine præmisser

Vi designer et arkitekttegnet hus sammen

Vi har formået at kombinere bygherrens individuelle mulighed for at tilpasse designet af huset efter det ønskede behov, uden at der bliver gået på kompromis med det smukke og enkle arkitektoniske udtryk. Dette vil med andre ord sige, at bygherren indretter huset i samarbejde med Living House Copenhagen for at imødekomme det ideelle resultat, hvortil huset naturligt tilpasses den aktuelle byggegrund. Denne fleksibilitet gør sig også gældende i valg af materialer.

Se dit drømmehus blive til virkelighed

Vi ser flere og flere, som ønsker at bo godt, men på deres præmisser. At føre et sådant projekt ud i livet på egen hånd kræver stor erfaring, og uden det rette kendskab til byggeprocesser, opførelsesstyring og optegning af huset, bliver processen både omkostningstung og uoverskuelig. Det behøver dog ikke være sådan.

Vi er eksperter i arkitekttegnede huse, og har sat os for at hjælpe dig mod dit drømmehus. Vi sørger for at det eneste du skal er at drømme og fortælle, hvordan du gerne vil have tingene skal se ud, så ordner vi resten.

Trustpilot anmeldelser
3 anmeldelser
Vælg projekt