VENDIA HUSET A/S
VENDIA HUSET A/S
Nordjylland
Besøg hjemmeside

Individuelle boliger til typehuspriser

Hos Vendia-Huset kan vi bygge jeres drømmehus! Vi tilbyder byggeri af individuelle boliger til typehuspriser, hvor materialerne er de bedste, og vi ikke går på kompromis med kvalitet af jeres nye bolig. Vi er et byggefirma med over 40 års erfaring og har derfor den nødvendige viden til at bygge kvalitetshuse. Vi har egne håndværkere ansatte, samt faste underentreprenører, som vi stoler på og kan stå 100 % indenfor ved hvert byggeri.

Bliv inspireret af vores arkitekttegnede huse
Mangler I noget inspiration til, hvordan jeres hus skal se ud, kan I kigge på vores typehuse, som også er arkitekttegnede huse. Her kan I blive inspireret til, hvordan indretningen skal være, men også hvordan huset skal se ud udvendig, hvilke mursten der skal være osv. Vi tegner, indrettet og tilpasser selvfølgelig huset efter jeres ønsker.

Hvorfor vælge os?
Vi er et byggefirma, som er til at stole på! Vi er altid til at få fat på, og vi tager os af hele forløbet med jeres nybyggeri både før, under og efter. Som et af de få byggefirmaer, giver vi jer nøgler til huset, allerede når husets ydremurer er færdigbygget, så I løbende kan se udviklingen, hvis I ønsker dette. Hos os er I i trygge hænder med jeres nybyggeri, da alt er nøje planlagt, håndværket er i top og huset bliver tilpasset efter jeres ønsker og behov. Vi bygger huse i hele Nordjylland, herunder både i større byer som Aalborg og Hjørring, men også i mindre byer.

Trustpilot anmeldelser
10 anmeldelser
Vælg projekt