Tænk stort , tænk fremtid | Dit Nybyggeri
Tænk stort, tænk fremtid

Tænk stort, tænk fremtid

Tænk stort, tænk fremtid! Når det omsider er blevet en realitet, at drømmehuset kan blive bygget, så find et firma, som kan imødekomme netop dit behov. Der findes et hav af forskellige byggefirmaer, så giv dig tid til en omhyggelig research, inden du vælger din udbyder. Hav ikke kun øje for, hvordan huset skal se ud lige nu.

Hvis en familieforøgelse er en del af din fremtidige plan, så hav dette in mente, når du skal vælge et firma, og når planlægningen af huset går i gang. Under planlægningsperioden kan du også overveje, hvilken form for energiløsning du vil benytte dig af i huset. Når først huset er færdigbygget, kan det ende med en væsentlig højere udgift at få lavet den ønskede energiløsning.

Angående andre udgifter er det også en god idé at være opmærksom på prisen samt kræve en prisgaranti. Vær sikker på, hvad den pakke, du har valgt, omfatter, og sørg for, at udbyderens garanti dækker den lovpligtige byggeskadeforsikring. I øvrigt vil dit nye hus være vedligeholdsfrit de første fem år, men efterfølgende er det vigtigt at vide, hvad der skal gøres i forhold til drift og vedligeholdelse.