Sonnehuse

Byg fritidshus eller byg sommerhus med os hos SONNE HUSE A/S. Vi bygger alt og lige præcis efter kundens ønske i hele Danmark. Vi kan opføre den individuelle bolig i forskudt plan for den kræsne køber eller det helt enkle hus uden ekstraudstyr for den minimalistiske køber. Kort sagt, byg fritidshus eller byg sommerhus med os, for vi spænder over alle stilarter.

Hos SONNE HUSE A/S kan du få det, som du ønsker – med vinkel, i indvendigt forskudt plan, med skrå lofter, med forsænket pejsestue og så videre. Byg fritidshus eller byg sommerhus med os, for specielle ønsker er vor livret, og vi skræddersyr gerne en bolig til dig og din families behov og ønske.

Hos SONNE HUSE A/S lægger vi stor vægt på høj kvalitet samt spændende og utraditionelt design, både indvendig og udvendig. SONNE HUSE A/S er med andre ord arkitekttegnede, individuelle huse, men med typehusets fordele. Byg fritidshus eller byg sommerhus, og byg præcis, som du ønsker.

Det har altid været den grundlæggende tanke at opføre huse på et meget højt kvalitetsmæssigt niveau. Dette sikres gennem en ganske nøjagtig kvalitetsstyring og med vores egne gode nordjyske håndværkere, som har mange års erfaring i virksomheden. Derudover samarbejder vi med nogle nøje udvalgte underentreprenører, som er underlagt den samme kvalitetskontrol.

Har du selv en byggegrund eller en grund med et gammelt hus på, kan vi naturligvis være behjælpelige med nedrivning, sortering og bortkørsel af det eksisterende hus. Har du ingen grund, kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige byggegrund.

Vores mangeårige erfaring og kontakter over hele landet gør, at vi altid har en lang række attraktive grunde. Endelig kan vi også tilbyde dig et af vores helt færdige indflytningsklare og topudstyrede udstillingshuse.

Sonne Huse A/S

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag.

Deco-serien

Arci L-serien

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag

Durian Media og Kommunikation
Dalgas Avenue 40
8000 Aarhus C

{company.name} vil gerne kontakte dig

For at se dette katalog, skal du give tilladelse til at {company.name} må kontakte dig.

Indhent tilbud

-