Få op til 52% mere dagslys med ny generation af fladtagsvinduer

VELUX Danmark har lanceret en ny generation af innovative fladtagsvinduer i et stilrent design med glas-til-kant, som sikrer fri udsigt til himlen og maksimal udnyttelse af dagslyset.

I over 80 år har VELUX Gruppen hjulpet kunder verden over med at få mest muligt dagslys og frisk luft via innovative ovenlysvinduer. Nu er der kommet en ny generation af fladtagsvinduer. De nye fladtagsvinduer fås med plant eller buet glas, og begge varianter er udviklet i et minimalistisk og moderne design, som sikrer fri udsigt til himlen og maksimal udnyttelse af dagslyset hver dag.

Patenteret design med glas-til-kant

De nye fladtagsvinduer har et unikt og patenteret design med glas-til-kant. Den smalle karm og usynlige ramme giver et smukt design indvendigt i hjemmet og sørger samtidig for, at der slippes op til 52 % mere dagslys ind i hjemmet sammenlignet med tidligere generationer.

Den nye generation af fladtagsvinduer fås i en fast, elektrisk eller solcelledrevet variant og kan monteres med enten mørklægningsgardin eller solgardin, der monteres mellem karm og overelement. Det smarte design betyder, at man ikke behøver gå på kompromis med hverken design, udsyn eller dagslys.

patenteret design med glas-til-kant

Har vundet designpris

VELUX fladtagsvindue med buet glas er det bedste valg til boliger med en taghældning på 0-15°. Det smukke, buede glas leder naturligt regnvandet væk fra overfladen – selv ved en taghældning på 0°.

VELUX fladtagsvindue med plant glas er et elegant valg til taghældninger på 2-15°, og det nye fladtagsvindue har da også vundet den eftertragtede RedDot-designpris i kategorien produktdesign.

3-i-1 med talrige fordele

Uanset hvor det er monteret, skaber VELUX 3-i-1 en fantastisk effekt, der kan forvandle ethvert rum.

VELUX 3-i-1 giver endnu mere dagslys og frisk luft med mere fleksibilitet. Tre ovenlysvinduer i én karm med smalle profiler giver et bredt udsyn og sikrer samtidig en enkel og sikker monteringsproces. 

Udover det faste vindue i midten kan de to yderste ovenlysvinduer åbnes uafhængigt af hinanden. 3-i-1 giver samtidig ekstra værdi for pengene ved at tilbyde tre vinduer til prisen for to i sammenlignelige størrelser.

VELUX 3-i-1 fås med et bredt sortiment af gardiner og udvendig solafskærmning, som gør det muligt at styre lyset, beskytter mod udefrakommende varme og forbedrer komforten indendørs.

Gode råd og leverandøranbefalinger

Min side

Durian Media og Kommunikation
Dalgas Avenue 40
8000 Aarhus C

Få et overblik over de bedste byggefirmaer

Klik her