Fra boligdrøm til drømmebolig

Hybel er et professionelt byggefirma med nogle af branchens mest erfarne husbyggere. De har bygget mange drømmeboliger, arkitekttegnede huse og typehuse i de seneste godt 20 år. Derfor ved de, hvad der virker. Den erfaring bruger Hybel til at give dig god rådgivning og bygge solide kvalitetshuse til en god pris.

Ærlighed og tryghed er helt centralt i den måde, Hybel driver forretning på. At det betaler sig at sige tingene, som de er, kan tydeligt aflæses i de mange gode tilbagemeldinger, som de får fra glade kunder.

Syv familiefædre med mange års erfaring fra byggebranchen gik i 2016 sammen om at danne det husfirma, de altid havde drømt om at arbejde i. De ville realisere danskernes boligdrømme og give branchen et frisk pust. Allerede det første år afleverede Hybel nøgler til flere glade kunder end forventet. Måske fordi målet ikke kun er at bygge huse, men at bygge hjem. Hjem som skal give deres kunder mere tid, plads og ro til det, der virkelig betyder noget i livet – Hybel kalder det ”Hjem til mere!”

Et par, der snakker med en byggerådgiver i køkkenet

Mødet med byggerådgiveren

Når du kommer til det første møde med Hybel, er formålet at finde ud af, hvordan dit drømmehus ser ud, og hvad du lægger vægt på, når det skal bygges. De lytter til dine idéer og tanker, så de kan skabe det perfekte hjem til dig.

I går sammen gennem deres showroom, så du får en ide om, hvor mange valgmuligheder du har, og hvad de mest optimale løsninger på materialedelen kunne være. Efterfølgende udregner Hybel et præcist og bindende tilbud, som de gennemgår med dig på jeres næste møde. Gennemgangen af tilbuddet er vigtig, for her finder I ud af, om de har medregnet de rigtige ting, og at prisen derfor er korrekt.

Hybel er en drøm, som går i opfyldelse for de syv familiefædre, der står bag. De vil hjælpe danskerne med at få det hus, de drømmer om – og give flere mennesker hjem til mere

Dit hus tager form

I tæt samarbejde med deres tegnestue konkretiserer Hybel din boligdrøm. De får dit drømmehus til at ligge perfekt på den byggegrund, du har valgt. Det betyder, at de placerer huset helt rigtigt i forhold til udsigten, vejen, naboerne og solens vandring.

Sammen finder I ud af, hvordan husets ydre skal se ud, og I fastlægger husets planløsning. Det er også nu, du skal møde Hybels samarbejdspartnere og vælge inventar til køkken, bryggers og bad. Hybel sørger for byggetilladelser, boreprøver og alt det andet papirarbejde. Du glemmer ingenting, for de holder dig i hånden hele vejen.

Oversigt: Se Danmarks bedste byggefirmaer her

Byggeriet går i gang

Nu er det tid til at møde din byggeleder. Det første møde finder som regel sted ude på din byggegrund. Her snakker I processen for byggeriet igennem, og du kan få svar på dine spørgsmål.

Hybels erfarne byggeteam starter nu grave- og byggearbejdet, som normalt tager mellem 18 og 22 uger. Hybel ved, at mange er nysgerrige på, hvordan byggeriet skrider frem, og derfor har de fuld åbenhed omkring processen. Du har mulighed for at få en byggenøgle, så du kan komme ind i dit hus, mens Hybel arbejder på det.

Flot indrettet stue i nybyggeri

Læs mere om byggefirma

Du får nøglerne til dit nye hus

Inden Hybel overdrager nøglerne til dit nye hjem, laver de en gennemgang af dit drømmehus sammen med dig, så I ved, at alle detaljer spiller.

Afleveringen af huset er en festdag!
Nøglerne bliver overdraget på din nye adresse, og du kan nu flytte ind i din nye drømmehybel.

Men Hybel slipper dig ikke helt. De kigger nemlig forbi til 1-års gennemgang, hvor de sammen tjekker, at alt fortsat er, som det skal være med dit hus. Gennemgangen er din garanti for, at dit hus lever op til den høje Hybel-standard.

For mere information om Hybel, ring på 7560 1070

Læs de mest populære artikler i vores e-magasin

Bestil på print

249,00 kr. (ekskl. levering)

Min side

Durian Media og Kommunikation
Dalgas Avenue 40
8000 Aarhus C

Få et overblik over de bedste byggefirmaer

Klik her