“Vi elsker lyset, fordi vi bor i Danmark“

“Hos VICA oplever vi, at vore kunder efterspørger to ting: Nærvær med familien og mere lys og varme.“ Sådan formulerer direktør og CCO, Henrik Bornø, det, når han forklarer, hvorfor danskerne i stigende grad investerer i en udestue, et orangeri eller en pavillon. “Og så selvfølgelig til en fornuftig pris… men det er følelserne og drømmene, der betyder noget,“ forklarer Henrik Bornø.

Der er sket noget med danskernes prioriteringer de sidste par år. Vi lægger mere vægt på det nære. Det kan mærkes på vores lyst til at bygge en udestue på vores eksisterende bolig eller til at bygge et isoleret og fritliggende orangeri. Mange nybyggere har nemlig tænkt udeliv og en glastilbygning med i fra starten.

Hjerterum for alle

“Vi kalder det ofte ’hjerterum’, når vi taler om vores løsninger,“ forklarer Henrik Bornø og fortsætter: “Det lyder meget romantisk, og det er det måske også, men det er også et ønske om at få mest muligt ud af sollyset. Vi tilbyder faktisk at forlænge året med et par måneder. Foråret starter tidligere, sommeren varer længere, og efteråret strækker sig langt ind i vinteren. Det er jo win-win-win.“ 

Et fritidshus i baghaven

VICA mærker en klar tendens til, at især isolerede orangerier og pavilloner bliver brugt på en ny måde. 

“Der er i virkeligheden tale om en slags fritidshuse, der bare ligger i ens egen have. Det kan jo umiddelbart lyde skørt, men det giver virkelig god mening. Vi hører f.eks. mange af vores kunder forklare, at de bruger deres isolerede orangeri som hjemmekontor. Andre har familiefrokoster derude, dyrker eksotiske planter eller indretter et atelier, og så er der nogen, der mere eller mindre flytter ud i deres orangeri eller deres udestue.  

Et ægtepar fortalte mig engang, at de var begyndt at sove i deres orangeri hver nat. Så lå de og snakkede og kiggede op på stjernerne eller lyttede til regnen. Det var livsværdi for dem, fortalte de. Jeg bliver både stolt og glad over, at vi fra VICA kan levere den slags,“ forklarer Henrik Bornø.

Vi elsker lyset, fordi vi bor i Danmark

Vejret i Danmark er jo, som det er. Det regner, det blæser, og der er lange perioder af året, hvor det ikke er en fornøjelse at sidde ude på terrassen. Med en velbygget udestue trækker man haven ind i huset, eller man flytter en del af huset ud i haven.  

“Og så skal man ikke glemme, at en VICA-løsning har glastag, så der bliver faktisk trukket mere lys ind i huset med en af vores udestuer, og så får man endda en form for ekstra klimaskærm samtidig,“ forklarer Henrik Bornø. 

Flot hvidt hus med tilhørende udestue

Æstetik, stort udvalg – og egne håndværkere og byggeledere 

“Vi lægger stor vægt på, at der er harmoni mellem de løsninger, vi leverer. Det arkitektoniske og proportionerne skal være i orden mellem f.eks. en udestue og det eksisterende hus,“ understreger Henrik Bornø.

VICA har egne faguddannede håndværkere og byggeledere, der kan stå for både opmåling og montering, så man som kunde bare kan læne sig tilbage: Alt kan leveres efter mål og tilpasses individuelt. 

“Vi er faktisk de eneste på markedet, der har den service. Vi oplever også igen og igen, at vores kunder bliver glædeligt overraskede, når de kommer forbi vores showrooms i Kolding på 1600 eller Køge på 1400 kvadratmeter. Alene i Kolding har vi 26 forskellige VICA-løsninger“, forklarer Henrik Bornø og fortsætter: “Det er altid en fornøjelse at vise nye kunder rundt. Så kan vi i ro og mag tale os ind på, hvilken løsning, de er på udkig efter og forklare om materialernes kvalitet og vores opmålings- og monteringsservice og alt det praktiske, som vi nok skal tage os af.“

Læs mere om byg nyt hus

VICA er gennemført kvalitet, ideelt til det danske klima

Materialerne i VICA-produkterne er fremstillet af formstabilt genbrugs-PVC med indlagt stål eller aluminiumsprofiler. De beskadiges derfor ikke af regn, frost eller sol. En VICA-løsning skal hverken slibes eller males, og kommer aldrig til at lide af træorm, råd, svamp, splinter eller revner. Vedligeholdelsen begrænser sig til almindelig rengøring med svamp og et dryp med lidt olie på hængslerne. Der er ingen yderligere efterbehandling!

Levetiden på elementerne er 3-4 gange længere, end hvis du vælger en træløsning. VICA-produkterne er næsten 100% genbrugelige og der er 5 års garanti på alle VICA-produkter.

 

Læs de mest populære artikler i vores e-magasin

Bestil på print

249,00 kr. (ekskl. levering)

Min side

Durian Media og Kommunikation
Dalgas Avenue 40
8000 Aarhus C

Få et overblik over de bedste byggefirmaer

Klik her