Sæt fantasien fri og få et individuelt hus

HHM A/S har siden 1969 bygget enfamiliehuse efter familiens drømme. Firmaet er Nordsjællands største byggefirma og et af Danmarks mest erfarne og kompetente. De holder til i Hillerød og har 200 medarbejdere, som består af arkitekter, byggerådgivere og egne håndværkere. De specialiserer sig i nybyggeri ikke kun til familier, men også for institutioner, projektsalg og erhvervsbyggeri. Årligt opfører HHM mere end 50 individuelle huse. Kendetegnende for deres byggeri er, at du får det til tiden, til prisen og i den bedste kvalitet. Med andre ord: Lige som du vil have det.

Sæt fantasien fri – er de tre magiske ord, som arkitekterne fra HHM siger til deres kunder. For hos dem betyder det meget at bygge huse uden tvivl. Det betyder boliger uden begrænsninger eller kompromiser. Om det skal være et klassisk længehus, et moderne og forskudt funkishus eller et arkitektonisk vinkelhus – så får du nærværende rådgivning hele vejen igennem, og du ender ud med en helt unik bolig. Dét er en bolig, hvor du selv vælger materialer og har maksimal indflydelse på husets indretning. Et helt skræddersyet hus.

HHM bygger huse til familier, der skal bo der. Deres nybyggeri er derfor karakteriseret af individuelle og arkitekttegnede huse tilpasset kundens behov. Faktisk er de så gode til at bygge, at de har modtaget topkarakter for deres huse fra den uafhængige institution Bygge Rating under byggeevaluering.dk. De scorer høje karakter på både tidsfrister, mangler, arbejdsmiljø og kundetilfredshed.

Kunderne ønsker i højere grad energioptimerede huse. HHM opfører lavenergihuse og er dét firma i Danmark, der har størst erfaring med opgaven. De er af den grund yderst kompetente i at vejlede dig i fremtidssikring af dit nybyggede hus. Med ordene ’Spar på energien’ rådgiver de dig til løsninger, der skaber et bedre indeklima og reducerer dit energiforbrug.

HHM Holding A/S

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag.

Hustyper

Inspiration

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag

Min side

Durian Media og Kommunikation
Dalgas Avenue 40
8000 Aarhus C

Indhent tilbud

-