En rigtig god investering der giver overskud i hverdagen

“Jeg plejer altid at sige til de unge par, der står overfor at skulle bygge nyt hus: ’Tænk på lyset og husk at tænke udearealerne med fra start’. Det er jo langt billigere at få lagt fundamentet til en flot og elegant udestue eller orangeri, når betonkanonen alligevel holder ude på vejen,“ siger direktør og CCO i VICA, Henrik Bornø.

“Vi tilbyder faktisk at forlænge året med et par måneder. Foråret starter tidligere, sommeren varer længere, og efteråret strækker sig langt ind i vinteren. Det er jo win-win-win,“ understreger Henrik Bornø.

En tilbygning kan også være en nybygning

”Vi mærker en klar tendens til, at man betragter en fritliggende pavillon eller et orangeri fra VICA som en form for fritidshus. Lige ude i baghaven. Det skaber selvfølgelig ikke en direkte udvidelse af selve huset, men det gør noget andet: Man får et frirum, et sted at gå hen og nyde roen, haven og naturen, og vælger man en isoleret løsning og sætter en olieovn derud, så kan man uden problemer opholde sig derude hele året,“ fortæller Henrik Bornø og fortsætter:

“En kunde forklarede mig engang, at når han kom fra arbejde, så gik han næsten altid direkte ud i sit orangeri for at få ‘beskidte fingre‘, som han forklarede det. Han dyrkede chili og havde brug for et par øjeblikke for sig selv, når han kom hjem. Jeg synes, det er en smuk historie, for sådan fungerer et orangeri også…“

Læs også artiklen: Hvad koster det at lave en tilbygning

Showrooms overrasker

“Vi oplever også igen og igen, at vores kunder bliver glædeligt overraskede, når de kommer forbi vores showrooms i Kolding på 1600 eller Køge på 1400 kvadratmeter. Alene i Kolding har vi 26 forskellige VICA-løsninger,“ forklarer Henrik Bornø og fortsætter: 

“Det er altid en fornøjelse at tage imod nye kunder og vise dem rundt. Så kan vi i ro og mag tale os ind på, hvilken løsning, de er på udkig efter og forklare om materialernes kvalitet og vores opmålings- og monteringsservice og alt det praktiske, som vi nok skal tage os af.“

Nybygget hus med moderne udestue

Et atelier, et væksthus, en gildesal eller en overdækket pool

Der er stort set ingen ende på, hvad en VICA-løsning kan bruges til. Det gælder, uanset om der er tale om en tilbygning til det eksisterende hus i form af en udestue, et orangeri eller en pavillon, eller om der er tale om en fritstående løsning. 

“Mange bruger deres udestue på samme måde, som de måske har oplevet det hos deres egne forældre eller bedsteforældre – nemlig som en hyggelig forlængelse af stuen. De vil gerne genskabe den tryghed og de gode oplevelser, de selv har haft på en ny og moderne måde. De elsker lyset og varmen. Andre er praktikere, og dyrker tomater eller har mange blomster, nogle sætter et staffeli op, og så er der dem, der inviterer masser af gæster, fordi en VICA-løsning på mange måder er oplagt til en god frokost med venner og familie, forklarer Henrik Bornø:

“Og så havde vi engang en kunde, der simpelthen overbyggede sin eksisterende swimmingpool, så den bliv en del af hendes hus. Det er kun fantasien, der sætter grænserne.“

VICA er gennemført kvalitet, ideelt til det danske klima

Materialerne i VICA-produkterne er fremstillet af formstabilt genbrugs-PVC med indlagt stål- eller aluminiumsprofiler. De skades derfor ikke af regn, frost eller sol. En VICA-løsning skal hverken slibes eller males, og kommer aldrig til at lide af træorm, råd, svamp, splinter eller revner. Vedligeholdelsen begrænser sig til almindelig rengøring med svamp og et dryp med lidt olie på hængslerne. Der er ingen yderligere efterbehandling!

Levetiden på elementerne er 3-4 gange længere, end hvis du vælger en træløsning. VICA-produkterne er næsten 100% genbrugelige, og der er 5 års garanti på alle VICA-produkter.

Hvad synes du om denne artikel?

Læs de mest populære artikler i vores e-magasin

Bestil på print

249,00 kr. (ekskl. levering)

Durian Media og Kommunikation
Dalgas Avenue 40
8000 Aarhus C

Få et overblik over de bedste byggefirmaer

Klik her