Fra typehus til drømmehus - med godt håndværk

Siden 1980 har fullservice arkitekt- og byggefirmaet Lind og Risør opført danskernes drømmehuse. Virksomheden er dansk og familieejet og har mere end 350 ansatte. Kontoret er beliggende i Taastrup og staben består i dag af både arkitekter, byggerådgivere og firmaets egne håndværkere. Med disse leverer de nybyggeri opført med professionel ekspertise og erfaring. Det er alt fra den nybyggede patriciervilla til den minimalistiske villa, murmestervillaen eller kube-huset. Alle bygges de med fokus på æstetik, funktionalitet og godt håndværk.

Et Lind og Risør hus koster lidt mere – men til gengæld får du også meget mere. Ethvert byggeri er tilpasset og tegnet til den enkelte familie, hvilket betyder personlige materialevalg og skræddersyet indretning af rummene. Prøv at sige wellness badeværelse, samværskøkken eller teenageafdeling. Det er nogle af de populære indretningsløsninger, Lind og Risør tegner for kunderne. Deres arkitekter finder den optimale løsning og bidrager til at udnytte hver eneste kvadratmeter i plantegningen. Ligesom de skaber dit ønskede arkitektoniske udtryk, om det er land-idyl, byhus eller ekstra dimensioner i form af en tilhørende garage. Som kunde kan man se huset i virtual reality for at få den absolut bedste fornemmelse af, hvordan det færdigopførte hus kommer til at se ud – indvendigt og udvendigt.

Gennemsigtig byggerådgivning og et overskueligt byggebudget. Disse to ting er i højsæde hos Lind & Risør. Firmaet kommer med en seriøs og professionel tilgang til nybyggeri og guider dig trygt hele vejen gennem processen. Firmaet står for det hele; fra tegnebræt til første mursten og videre til en færdigopført drømmebolig. Kvaliteten af denne er der ingen tvivl om. Godt håndværk er en vigtig mærkesag for Lind og Risør, der har egne erfarne håndværkere med på holdet og kun benytter sig af få udvalgte underleverandører. Sådan sikrer de sig markedets bedste håndværkskvalitet og leverer det bedste af det bedste – hver gang.

Et Lind og Risør hus opføres som et lavenergihus. Det betyder et lavt energiforbrug og et utal af klima- og energivenlige løsninger i boligen. Med bæredygtighed i tankerne hjælper Lind og Risør kunderne til at fremtidssikre ved at rådgive om energioptimale løsninger som jordvarme, luft-til-vand varmepumpe, solceller og regnvandsopsamling. Klima- eller energivenlige tiltag er eftertragtede i nybyggerier og med Lind og Risør ved din side får du de bedste rammer for grønne investeringer i dit nyopførte hus.

LIND & RISØR A/S

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag.

Katalog

LIND & RISØR A/S

Arkitekttegnede huse

LIND & RISØR A/S

FÆRDIG|huse inkl. haveanlæg

på kun 9 måneder

Byggeinspiration

Inspiration

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag

Min side

Durian Media og Kommunikation
Dalgas Avenue 40
8000 Aarhus C

Indhent tilbud

-