UDFORSK FASERNE I DIT SOMMERHUS NYBYGGERI

Planlægning Planlægning

Planlægning

Her kan du se en oversigt over alle vores artikler vedrørende planlægningen af nybyggeri af et sommerhus. 

Økonomi Økonomi

Økonomi

Det er dyrt at bygge nyt, og for mange er det en af livets største investeringer. Økonomien spiller en stor rolle, når du bygger nyt, og derfor guider vi dig igennem de forskellige finansieringsmuligheder. Vi fortæller om lånetyper, låneudbydere, boliglån og betalingsmodeller. 

Energi Energi

Energi

Her kan du se en oversigt over alle vores artikler vedrørende energi i et sommerhus. 

Byggeriet Byggeriet

Byggeriet

Her kan du se en oversigt over alle artikler vedrørende sommerhus byggeriet. Der er en række ting, du skal huske, når byggeriet går i gang. Det er for eksempel vigtigt, at du startmelder byggeriet og færdigmelder det, når sidste hånd er lagt på værket.

Du kan holde snor i byggeriet og få overblik ved at lave en detaljeret tidsplan og løbende holde byggemøder, hvor du kan følge med i, hvordan byggeriet skrider frem. Du kan også overveje, om du har brug for at alliere dig med en tilsynsførende til at udføre tilsynene for dig, da det netop kan være tidskrævende, kræve erfaring og kendskab til branchen.

Samarbejdspartnere Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere

Her kan du se en oversigt over alle vores artikler vedrørende samarbejdspartnere i nybyggeri af et sommerhus. 

Materialer

Lån

Kontrakten Kontrakten

Kontrakten

Det er ikke altid en fordel at vælge det første og bedste tilbud. Det kan i stedet være en god idé at indhente og sammenligne tilbud fra forskellige byggefirmaer.

Fase 9 handler om din kontrakt med byggefirmaet. Kontrakten må du ikke undervurdere, da den sikrer dig soliditet og tryghed i byggeprocessen. Med en kontrakt i hånden er du sikret juridisk, og det giver ro og tryghed økonomisk, da den klarlægger de forpligtelser, som byggefirmaet har.

Aflevering Aflevering

Aflevering

Her kan du se en oversigt over alle artikler vedrørende afleveringen af sommerhus.

Velkommen til Dit Nybyggeri

Vælg dit byggeprojekt nedenfor