UDFORSK FASERNE I DIT SOMMERHUS NYBYGGERI

Økonomi

Økonomi

Det er en stor investering at bygge et fritidshus / sommerhus, og for mange er det et af livets største investeringer. Økonomi spiller naturligvis en stor rolle, når du bygger nyt. Økonomien og budgettet udgør den overordnede ramme eller afgrænsning for hvad der er muligt at realisere.

Se alle artikler i fasen: Økonomi

Byggeriet

Byggeriet

Her kan du se en oversigt over artikler, der omhandler selve byggeriet af dit sommerhus Der er en række ting, du skal huske, når byggeriet går i gang. Det er for eksempel vigtigt, at du ind til kommunen, når byggeriet er igangsat og husker at færdigmelde det, når sommerhuset står klar til indflytning.

Du kan holde snor i byggeriet og få overblik ved at lave en detaljeret tidsplan og løbende holde byggemøder, hvor du kan følge med i, hvordan byggeriet forløber. Du kan også overveje, om du har brug for konsulenter i form af en tilsynsførende, der løbende kan checke om kvalitetstanderne overholdes i jeres byggeprojekt.

Se alle artikler i fasen: Byggeriet

Materialer

Materialer

Valg af materialer er en afgørende fase i forhold til projektets endelige pris. Her ligger der altid nogle prioriterede valg og beviste fravalg. Der er mange valg at træffe, og dine valg kommer til at afspejle sig i husets arkitektur og interiør. Det er vigtigt, at du vælger materialer med omhu. At du sammenholder de forskellige alternativer, så du finder det match der passer til udtrykket, slidstyrke og holdbarhed samt budget.

Se alle artikler i fasen: Materialer

Kontrakten

Kontrakten

Det er selvfølgelig ikke en fordel at vælge det første og bedste tilbud. Det er en god idé at indhente 3 tilbud og sammenligne de forskellige byggefirmaer, og deres valg af materialer og byggeforløb.

De kontraktmæssige forhold må I ikke undervurdere, da de sikrer jer tryghed i byggeprocessen. Med en korrekt udformet kontrakt er I bedst mulig sikret juridisk, og det giver ro og tryghed, og synliggøre de forpligtelser, som byggefirmaet har.

Se alle artikler i fasen: Kontrakten

Dit Nybyggeri årbøger

Vælg projekt
Vælg dit byggeprojekt her