Bordplader - Maksimal minimalisme og kurvede former

Usynlige køkkener! mere minimalistisk kan det næppe blive. Denne spændende og subtile trend, samler alle de konventionelle køkkenelementer og gemmer dem diskret af vejen, uden at påvirke funktionaliteten. Dette giver en mere harmonisk sammensmeltning af køk- ken, spisestue og stue.

Hånd på mørk bordplade

Tekstur er noget, vi har været vant til i stuen og soveværelset, men det siver stille men sikkert ind på køkkenbordpladerne. Synlige knaster, børstede metaller, slebet, tekstureret stenfinish og beton bliver alle brugt oftere som materialer i køkkenbordpladen.

De runde, kurvede former der dominerede møbeldesign, giver rigtig god mening til de ellers hårde overflader i et køkken.

En buet bordkant inviterer dig til at køre en hånd langs den, mens en 90-graders vinkel antyder det modsatte. De komfortable kurver og blidt afrundede kanter bringer en ro til rummet.

Et mix af bordpladematerialerne, og forskellige højder, alt efter funktionalitet, giver dybde og dimension. Ændring af bordplade materialer, indikerer også tydelige zoneområder, der kan benyttes forskelligt. Hvis du overvejer en øko-bevidst bordplade, kan du vælge komprimeret genbrugspapir, en blanding af gen- brugsglas eller genbrug af gulvplanker.

Materialer der kan integrere vasken i bordpladen, er en løsning, der giver sammenhæng. Du slipper for revner og sømme som medfølger ved en konventionel køkkenvask og er helt i den fremtidsånd der bevæger sig mod et køkken der er ledningsfri, håndtagsløs i en mere eller mindre berøringsfri stil.

Fortsæt denne stil med en bordplade, der fortsætter yndefuldt ud over kanten til gulvet og indrammer de nederste skabe eller siderne af en . Det giver et helt unikt let svævende udtryk. Nogle materialer er så bøjelige, at du helt slipper for sammenføjninger.

Rustfrit stål er, hvad professionelle kokke foretrækker. Stål er hygiejnisk, nem at vedligeholde og praktisk talt uforgængelig.

Det er stilfuldt og ser let og ubesværet ud. Kobber tilføjer yderligere varme og en rustik stemning. Derudover har dette metal naturlige antibakterielle egenskaber, der gør det ideelt til et køkkenbord.

Bordplade der kunne være af genbrugstræ, bidrager med stoflighed og varme til ethvert køkken. Og med den rette vedligeholdelse vil bordpladen være både vandafvisende og hygiejnisk.   

 

Kombinationen af udtryksfuldt marmor, messing, eg og unikke overflader skaber en følelse af international eksklusivitet. NICOLAJ BO. 

 

 

Glasbordpladen er lavet af cement og genbrugsglas. Det er en varme- og ridsefast overflade, og så hjælper du med at holde glas ude af lossepladserne. 

 

 

Glas og dets gennemskinnelighed spreder lyset i rummet. Derudover er glas det mest hygiejniske materiale på markedet. 

 

Hård som sten og alligevel lavet af papir. Smukt unikt og utrolig alsidigt materiale og udtryk. PAPERSTONE®.  

 

 

Dobbelt ø med forberedelses område og ‘snackbar’, adskilt af stænkskærm af glas. ARCLINEA. 

 

Flere lag giver et sofistikeret udtryk, og stor frihed til kombinationer efter eget behov. TMITALIA. 

 

Forskellige niveauer og variationer af bordpladens tykkelse, giver en følelse af spontanitet. CESAR.

 

 

Læs gratis den komplette gennemgang af de nyeste trends indenfor materialevalg 2023

Bestil på print

125,00 kr. (ekskl. levering)

Min side

Durian Media og Kommunikation
Dalgas Avenue 40
8000 Aarhus C

Få et overblik over de bedste byggefirmaer

Klik her