Tænd for humøret, og lys til fordybelse

Det gælder om at se lyset, klart og stærkt om morgenen og gyldent om aftenen. Lysets retning og styrke har stor betydning for det enkelte rum. Det handler om at finde en god balance mellem blødt, diffust lys i rummet og skarpt, koncentreret lys ved din hygge, læse eller arbejdssted.

tapet væg med et diskret stormønster

Der er tendens til, at understrege brugen af ​​naturinspirerede materialer, såsom bambus, rattan, træ og naturlige nuancer. Det kan også være organiske forme, der er inspireret af naturen såsom kviste, blomster eller andre planter. Resultatet af denne tilgang er et autentisk dekorativt element, der bringer lys til rummet og beriger dit interiør med naturlighed. 

Cocoonstilen står for et varmt, komfortabelt miljø. Brugen af neutrale farver, bløde stoffer og forme. Dette særlige design vil skabe et hyggeligt miljø, og dens specifikke stemning vil gøre dig blød om hjertet. Det er en perfekt mulighed for komfort i soveværelset eller den bløde atmosfære i stuen.

Skandinavisk simpelhed og det enkelte  liv er særligt i fokus. Det er det grundlæggende, originale, enkle og funktionelle der er i fokus. Det er en stil som er meget fleksibel, hvor end lamperne bruges.

Art Deco-stil til belysningen kaldes for et ‘klassisk’ look, men denne gang er det uden glitter og glamour. Det er en meget subtil Art Deco-stil fra 1930’erne der er fremme. De varme toner fra glaskugler, bløde kanter, lidt marmor, et strejf af bronze. vil helt sikkert skabe et nostalgisk miljø.

Arkitektoniske og molekylære lysekroner kan bruges over køkkenbordet eller i soveværelset. Den nye bølge af lysekroner handler lige så meget om det skulpturelle, som de er om at være en praktisk lyskilde. 

___ 01 blæksprutte Skulpturel skandinavisk enkelhed, Howard Chandelier er et sofistikeret statement. Gubi. ___ 02 RULLESTEN i glas Greggs flydende form udstråler harmoni og ro. FOSCARINI. ___ 03 dråbeformede skærme sikrer og optimerer spredningen af ​​lyset, og messingundersiden giver et varmt lys. 101 Copenhagen.  ___ 04 lameller Clava Dine er lavet af mørkt træ med et laminat look. UMAGE. ___ 05 Big Bang er en spektakulær lampe af tilsyneladende vilkårligt placerede plader som afskærmer og reflekterer lyset på en raffineret måde. FOSCARINI. ___ 06 Bøjet i neon Ra Suspension, er som en hypnotiske glorie. d’armes. ___ 07 Træstammer indenfor Chimes Cluster 3 Pendel Oak er inspireret af skovens stilhed. UMAGE.  ___ 08 CYCNUS har et enkelt men iøjnefaldende design. AYTM. ___ 09 Betonskærm i skiveform, en ny udgave af Aplomb. FOSCARINI. ___ 10 Blomst pendlen Elidan er af stål og aluminium. Lucande. ___ 11 Tulip Pendel Rose Gold er en elegant og anderledes pendel med teleskop-stang, så lampen kan forlænges. LIGHT-POINT. ___ 12 Magi til hverdagen, lampen Illan er skåret i træ. LUCEPLAN.

 

___ 01 Strikket lampe Knit-Wit serien er inspireret af den klassiske rispapirlampe, den giver en blød og stemningsfuld belysning. Made By Hand. ___ 02 NOVA pendel i massiv messing. Christine Kröncke. ___ 03 sort sol og det er netop det man tænker på, når man betragter designet af pendellampen. LUCEPLAN. ___ 04 Større end stor Find den største pendel og brug den over køkkenbordet. ___ 05 PÆREForMet lampeskærmen Alva’s spiralform og buede enkle linjer, lysne din hverdag op. UMAGE. ___ 06 Cornet er en fleksibel lampeskærm, der består af to metalkegler, der kan drejes og byttes rundt for at give det lys og det look, du søger. UMAGE. ___ 07 Etat-des-Lieux er præget af præcision og poesi. Kablets fleksibilitet gør det muligt at skabe en uendelig række af konfigurationer. D’ARMES. ___ 08 relancering af Orient P3 pendlen, i mat aluminium og eg designet er enkelt, og strømlinet med et fremragende lysudbytte. Lightyears. ___ 09 BANAN lignende lampeskærm er en hjemmelavet version, til inspiration for de kreative. ___ 10 PAPIR Vipp Paper Pendant er en fin og enkel, inspireret af de asiatiske traditioner om papirlygte. vipp.  ___ 11 Luna er inspireret af kosmos og efterligner en solformørkelse ved at bruge håndlavede travertin- eller sorte marmorskiver til at skjule sin lyskilde. j. adams & CO.

 

___ 01 Cycnus har en karakteristisk skærm, inspireret af fuglens vinger. En stilfuld og sofistikeret væglampe. AYTM. ___ 02 SOHO kan placeres fuldstændigt frit på væggen, Farvepaletten omfatter sort, hvid, guld og rose guld. LIGHT POINT. ___ 03 Oyster Wall Lamp er støbt genanvendt aluminium, med en dekorativ, organisk form. FERM. ___ 04 Black Square Lysskulptur der er inspireret af det ikonisk maleri af Kazimir Malevich. KVADRAT L.  ___ 05 Satellite væglampe er lavet af perforeret metal, kombineret med en æstetisk tynd top og kan bruges både på væg og i loftet. GUBI. ___ 06 cosmos på vægen Luna er designet til at give et statement, uanset om det er tændt eller slukket, J. Adams & CO. ___ 07 Sticks Minimalistiske aluminiumsstænger der forbinder væg til væg, gulv til væg, væg til loft. VIBA. ___ 08 New Wave Optic Væglampe er et helt unikt design, der giver et absolut spændende og smukt lys. Design by us.  ___ 09 Bahia har generøse dimensioner og et blødt og solrigt design, der giver sensationel visuel dybde. FOSCAriNI. ___ 10 Diskus Væglampen  har en puristisk elegance, og er et absolut blikfang i ethvert rum.  Christine Kröncke. ___ 11 JAZZ er inspireret af de flydende linjer, der findes i en blomstrende frangipani-blomst og et klassisk grammofonhorn. UMAGE.

 

___ 01 Jonera Gulvlampe gør et super flot indtryk med sine minimalistiske linjer og den smukke kontrast mellem det sorte stel og lampeskærmens gyldne indre. LINDBY. ___ 02 Tiny Floor Lamp fungerer som en funktionel og dekorativ lyskilde. FERM LIVING. ___ 03 Moonsetter Den skulpturelle gulvlampe i forkromet aluminium. Kan rotere om sig egen akse. LOUIS POULSEN. ___ 04 GREGG har organiske og poetiske former lavet af håndblæst glas. FOSCARINI. ___ 05 AD En utrolig flot gulvlampe der er inspireret af de ikoniske Art Deco mønstre.  101 copenhagen.  ___ 06 Ro er lavet i et simpelt og elegant metalstel, som der er viklet et lag af jutegarn omkring. MADE BY HAND ___ 07 Post Lampen er skabt med tydelig inspiration af brutalismen. Den smukke træoverflade giver lampen en spændende kontrast. FERM LIVING ___ 08 Pearl Den lanterneformede lyskilde af opalglas er halvt skjult bag en fleksibel metalskærm.  101 copenhagen. ___ 09 Atomium Har et legende formsprog, hvor geometriske former bliver udfordret. Kundalini  ___ 10 Gräshoppa  Den ikoniske Gräshoppa lampe blev først produceret i 1947, den har en bagud vendt hældning og en trefodsbase der giver lampen det helt særlige og unikke look. GUBI. ___ 11 Sticks består af tre metalprofiler, som hver roterer om sin egen akse, så lyset kan rettes præcist derhen, hvor det er ønsket. VIBIA. ___ 12 LUCEO betyder at skinne på latin. Tidløse og skulpturelle lamper, der fokuserer på funktionalitet og skønhed. AYTM.

 

___ 01 Panthella Ligesom originalen er Panthella portables skærm fremstillet i opal akryl.  Louis Poulse.  __ 02 Conia har en klar designreference til naturens skønhed, og dens kegleform giver et blødt lys, en perfekt kunstnerisk lampe til at oplyse hvert hjørne i huset. UMAGE.  ___ 03 Meridian lampen har en spændende, skulpturel form.. FERM LIVING ___ 04 Como er transportabel med en robust bund af aluminium der slutter i en blød svampeformet skygge. &tradition. ___ 05 JOURNEY Bordlampen er en flot sammensmeltning af to klassiske geometriske former, kuglen og rektanglen. &tradition. ___ 06 Cycnus har en karakteristisk skærm, inspireret af fuglens vinger. AYTM. ___ 07 Sculpture karakteriseret af sit skulpturelle design, Lampens fundament er i marmor og skærmen er tre lag mundblæst opalglas. VIPP. ___ 08 Bicoca er designet med humor og har en kipbar top, som gør det muligt at justere lyset. Marset. ___ 09. Satellight En oplyst kugle der svæver. En glasklokke beskytter den og bevarer lyskloden, der altid ser ud, som om den er ved at flyve frit ud i rummet. FOSCArini. ___ 10 Asteria Move er en transportabel bordlampe, dens elegante design vil pryde ethvert rum. UMAGE.___ 11 Pepa er inspireret af et lille køkkenredskab, peberkværnen. Du kan dreje PEPA som en peberkværn for at tilføje lys overalt. ASTEP ___ 12 Oyster er en dekorativ bordlampe med bløde former, inspireret af østersskaller. FERM LIVING.  ___ 13 Tiny er inspireret fra art deco-stilen og udstråler stilren enkelhed. FERM LIVING.

 

Hvad synes du om denne artikel?

Gode råd og leverandøranbefalinger

Durian Media og Kommunikation
Dalgas Avenue 40
8000 Aarhus C

Få et overblik over de bedste byggefirmaer

Klik her