Unikke huse – kræver individuelle løsninger og godt byggehåndværk

Vores hjem er på alle mulige måder rammen om vores liv. Det er her vi tilbringer hverdagene, som de er flest. Vi slapper af efter en lang arbejdsdag og inviterer familie og venner på besøg i weekenden.

Drømmer I om, at bygge nyt hus, og har brug inspiration og rådgivning, eller I allerede har købt en byggegrund, så er vi klar til at hjælpe og rådgive jer. For at kunne indfri vores kundeløfte kræver det, at vi har fuldstændig styr på byggeprocessen.

Vores byggeleder er den samme kontaktperson under hele byggeriet, og vores byggeteams er ikke tilfældigt sammensat. At bygge jeres nye hus og i høj grad et teamwork, hvor forskellige fagområder hjælper hinanden.

Vi har meget fokus på et godt samspil og en god dialog mellem byggerådgiveren, arkitekten, håndværkere og vores underleverandører. Det gør en vigtig forskel og er forudsætningen for vores høje kvalitetskrav.

Vores domicil ligger i hjertet af Østjylland. Du er altid velkommen til at komme forbi til en kop kaffe og en snak om vores tilgang til dit byggeprojekt. Vi møder dig i øjenhøjde på vores smukke landejendom Christinedahl i Galten, der bærer præg af hjemlig hygge – med højt til loftet.

DinBOLI A/S

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag.

Kataloger / Brochurer

DinBOLI A/S

DinBOLI brochure

Husmodeller

Referencer

Udstillingshuse / Åbent hus

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag

Durian Media og Kommunikation
Dalgas Avenue 40
8000 Aarhus C

{company.name} vil gerne kontakte dig

For at se dette katalog, skal du give tilladelse til at {company.name} må kontakte dig.

Indhent tilbud

-