Vi slår dørene op, og kaster lys over walk-in closets og garderober

Walk-in, klædeskab, garderobeskab eller bare et tøjskab. en feelgood oase eller praktisk foranstaltning, der er løsninger, til alle former for æstetik, sammensætninger og budgetter.

walkin garderobe med en mørke stor ø i midten og et stort spejle på højre veg

I stedet for at være et lille, rent praktisk stykke eller hjørne af et soveværelse, er walk-in closet et helt separat rum, der enten kan gemmes væk eller stå delvist åbent til soveværelset. Ud over at det er et sted at opbevare dit tøj og tilbehør på en organiseret måde, kan det også blive et sted at lade op, hvor du i ro og mag kan gøre dig klar til dagen. I bund og grund er det en zoneopdeling, hvor der opbevares tøj, og derfor kommer vi ikke udenom at inkludere belysning.

Måske har du naturlig belysning i dit skab, eller at have mulighed for at tilføje et ovenlysvindue. På den måde ofrer du ikke værdifuld vægplads for at få naturligt lys. 

Tilpasset belysning hjælpe dig med at se, hvad du leder efter, selvom resten af rummet ikke er oplyst. Uanset om dit skab mere ligner et udpeget hjørne eller en generøs walk-in, er lyset yderst vigtigt. Lys over tøjet giver den bedste synlighed for både dit tøj på bøjler og indholdet i skufferne. Skinne eller spot belysning er justerbar og kan justeres efter det fokus du ønsker dig.

Gulv til loft og væg til væg skabe giver et ultradiskret look, hvis ikke dit walk-in er et decideret ekstra værelse, det kan gå i et med væggene og være nærmest usynligt når de ikke er i brug. At skabene kan være grebsløse giver et yderligere minimalistisk præg.

Folde og skydedøre giver mulighed for at have klædeskabe også i mindre rum, eller helt flytte skabspladsen ud af soveværelset og ind i entreen eller et gangområde. Hvis du tænker spejle og tonede spejle ind skaber det en illusion af mere plads.

Finerskabe eller laminat fronter med struktur. De er begge så alsidige at det giver en perfekt mulighed for at finde præcis det look du ønsker dig. Hvis vi ser lidt ud over de gængse moduler og skabs producenter, er der et overvældende univers af skabsdøre og greb.

De kurvede former som vi ser i møbeldesignet, kommer frem i skabsdesign universet, og giver et helt nyt udtryk, hvor roen og det blide ved de kurvede former oser af afslappethed, som er så velkommen i vores travle hverdage.

En skuffe med tøj i og en LED strimmel

En LED-strimmel er endnu en af de bedste skabsbelysningsideer der findes. LED strip lys har en klæbende bagside, hvilket gør det nemt at installere. Du kan tilføje dem hvor som helst i dit skab: toppen, bunden, inde i opbevaringsområder – de kan tilpasses uendeligt. IKEA.

 

 

Et spotlight som er rørformet

Rørformet spotlight med mulighed at justere lysstrålen så du kan få fokus lige der hvor du ønsker det. ZUMA.

 

En garderobe med buede former og døre

En garderobe med buede døre, i krydsfiner. Den høje grad af designtilpasning gør det muligt at skabe garderober ud fra dine mål og kurvede formede kompositioner efter ønske. NAPOL ARREDAMENTI.

 

Lampe som giver lys i forskellige retninger

At have lyskilder, der kommer fra forskellige højder, er meget mere flatterende end perifer belysning. Juster viklen på lyskilden så de er mest flatterende for dig. MEDARD.

 

En garderobe med tøj der er pænt lagt sammen og LED lister

En LED-liste kan bruges på mange forskellige måder – og hvis du forbinder lyslisten til en lysdæmper, kan du nemt regulere belysningen efter dit behov. IKEA.

 

En åben garderobe med fine kjoler og skjorte

Åbne garderobe har forskellige fordele. En af dem er det kan tilpasses den enkelte persons behov, da de normalt oprettes af moduler. En anden fordel er, at vi let kan se alt hvad vi har. IKEA.

 

En mande garderobe med skydedøre

Fordelen ved et skab med skydedøre er, at du kan gemme næsten hvad som helst, og at de ikke tager plads ude i rummet. PORRO SHIFT.

 

En garderobe der er lukket og har låger som strækker sig fra gulv til loft

Et skab strækker sig fra gulv til loft, kan virke næsten usynligt. Det giver meget mere opbevaring end almindelige skabe. Kombinationen højden og manglen på håndtag giver skabene et lækkert minimalt look.

 

Soveværelse med et skab med spejldøre

 En spejlgarderobe får dit værelse til at se mere rummeligt ud. NOVAMOBILI. 

 

Fin garderobe med døre lavet af træpaneler

Med træpaneler som skabslåger får du både et smukt og stille rum, hvor akustikken er perfekt, og det visuelle udtryk er diskret, roligt og naturligt.

 

Hvad synes du om denne artikel?

Gode råd og leverandøranbefalinger

Min side

Durian Media og Kommunikation
Dalgas Avenue 40
8000 Aarhus C

Få et overblik over de bedste byggefirmaer

Klik her