Nybyggeri der lever op til forventningerne

 

2003 var året, hvor Andersen Byggefirma blev stiftet af tømrermester Kim Andersen. Lige siden har de arbejdet passioneret for at realisere kundernes idéer og gøre deres husdrømme til virkelighed. De bygger individuelle huse for privatpersoner omkring Hinnerup, i Århus-området og i resten af Østjylland. Selv er de baseret i Hinnerup og opfører omtrent 15 huse årligt. Disse bygges med hjælp fra faste samarbejdspartnere; som tegnestuen Wullum Palsgaard i Holstebro og et sjak bestående af erfarne og kompetente håndværkere.

Andersen Byggefirma er et mindre foretagende, hvor alle i virksomheden kender til ethvert igangværende byggeri. Om det er typehuset af høj kvalitet, det moderne og stilrene funkishus eller den arkitekttegnede villa. Firmaet tilbyder unikke forløb med tæt dialog og professionel sparring. Du får stor mulighed for at sætte et personligt præg og opnå et individuelt nybyggeri efter dine drømme og behov. Nøglen modtager du allerede, når vinduer og døre er sat i huset. For som de siger det hos Andersen Byggefirma: ”De bedste resultater opnås gennem et tæt samarbejde med kunden”.

Hjertet banker for godt håndværk og flot finish hos Andersen Byggefirma. 95% af alle de nyopførte huse er fuldmurede, hvilket en tradition forankret i dansk byggekultur, som også passer naturligt til den skandinaviske byggestil. Du får et holdbart byggeri i særklasse, hvilket realiseres med de bedste kvalitetsmaterialer fra firmaets faste netværk af leverandører. Men også med stor byggeteknisk viden fra den tilknyttede tegnestue, hvor både ingeniører og arkitekter har deres gang. Disse bidrager til at skabe sammenspil mellem funktionalitet og æstetik i dit Andersen-hus. Det er blandt grundene til at mange kunder, med byggeteknisk baggrund, vælger Andersen Byggefirma.

Med den store faglige viden sikrer firmaet, at dine ønsker kan fuldføres indenfor de økonomisk satte rammer. Selvom firmaet også bygger typehuse, er der ikke to forløb, der ligner hinanden. Uanset hustype bliver der lyttet til dine idéer og ønsker, og du får som kunde kompetent rådgivning og vejledningen hele vejen igennem. Et Andersen-hus er resultatet af alle dine ønsker og drømme forenet med din økonomi, gode kvalitetsmaterialer og solide konstruktioner.

ANDERSEN BYGGEFIRMA ApS

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag.

Andersen Byggefirma huse

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag

Min side

Durian Media og Kommunikation
Dalgas Avenue 40
8000 Aarhus C

Indhent tilbud

-