Lovgivning og forsikring

Der kan ske skader under en renovering, derfor er det vigtigt med en Byggeskadeforsikring

Alt du skal vide om byggeskadeforsikring

Skal du have opført et byggeri, der lovligt kan bruges som helårsbolig? Hvis helårsboligen opføres af en professionel bygherre, skal der tegnes en byggeskadeforsikring. Læs, hvordan forsikringen beskytter dig mod…

Få styr på regler for nybyggeri

Når man har planlagt at opføre sit drømmehus fra bunden eller gennemføre en større renovering i hjemmet, har man mange muligheder samtidig med, at der er mange ting, der skal tage højde for. Det kan være en kompliceret proces at bygge nyt. Først skal man overveje det byggeri, som man ønsker, budgettet og materialevalget, hvorefter der skal indhentes tilladelser og skabes kontakt til de rigtige leverandører.

Vi har skabt Dit Nybyggeri for at gøre det nemmere for danskerne at opføre drømmeboligen fra bunden eller foretage en større renovering i boligen. Vores dygtige skribenter har udarbejdet artikler, så du kan få helt styr på de regler, som gælder for forskellige slags nybyggeri. Her finder du artikler og guides, som kan gøre dig klogere på bygningsreglementet for opførelse af 1. sal, love og regler for renovering af dit hus og information om byggeskade- og andre forsikringer, som kan gøre dit nybyggeri eller renovering til en så god og tryg oplevelse som muligt.

Vi har gjort det nemt at finde den helt rigtige leverandør, når du har besluttet dig for at bygge nyt eller renovere. Dit Nybyggeri har nemlig samlet information om Danmarks bedste byggefirmaer, så du nemt kan skabe kontakt til det byggefirma, som skal stå for dit projekt.

Vi ønsker dig god byggelyst!

Få styr på forsikring nybyggeri

Når det kommer til nybyggeri, er der en del regler, som skal overholdes. Hvis du vælger at lade et af Danmarks bedste byggefirmaer, hvis kontaktinformationer Dit Nybyggeri har samlet, stå for projektet, kan din byggeleder sætte dig ind i reglerne og sørge for, at de rigtige tilladelser indhentes. På den måde kan du være sikker på, at byggeriet lever op til gældende regler. Uanset om du er på udkig efter et professionelt byggefirma, eller hellere selv vil stå for projektet, så anbefaler vi, at du læser de artikler om love og regler indenfor byggeriet, som vores dygtige skribenter har udarbejdet.

Få styr på gældende lovgivning nybyggeri

Der findes få ting, som føles mere ærgerligt end at investere i den helt rigtige byggegrund for efterfølgende at finde ud af, at man ikke må bygge på grunden. Lovgivningen og lokalplaner sætter nemlig klare grænser for rammerne af nybyggeri, og vi anbefaler på det kraftigste, at du sætter dig ind i denne lovgivning, når du er på udkig efter den helt rigtige grund til din drømmebolig.

Sådan vælger du den rigtige nybyggeri forsikring

Når du har besluttet dig for at bygge nyt, er det en god ide at have styr på forsikringerne. Det har siden 2008 været obligatorisk for professionelle byggefirmaer at tegne en såkaldt byggeskadeforsikring, når der opføres private bygninger til helårsbeboelse. En byggeskadeforsikring gælder i 10 år, så du er sikret mod fejl og mangler, som du ikke er opmærksom på med det samme, når huset står færdigt. Byggeskadeforsikringen gælder også, hvis byggefirmaet skulle gå konkurs, og forsikringen hører til huset. Det betyder, at du er dækket af bygherrers forsikring, hvis du køber et hus, der er under 10 år gammelt.

Vi har samlet artikler og guides, så du kan få helt styr på de forsikringer, der kan gøre dit byggeprojekt til en god og tryg oplevelse. Så kan du glæde dig til at flytte ind, og overveje indretningen af dit nye hjem, i stedet for at bekymre dig om eventuelle problemer.

Nybyggeri lovgivning – det skal du være opmærksom på

Der er mange regler og love, som man skal tage højde for, når man gerne vil opføre sit drømmehus fra bunden eller gennemføre omfattende renoveringer i eksisterende bolig. Vi har udarbejdet artikler og guides, så du kan blive klogere på begreber som: bygningsreglement, byggeloven, BBR-loven, planloven og de forskellige planer, som er gældende i de enkelte områder og kommuner. På den måde risikerer du ikke skuffelsen ved at købe en grund, hvor du ikke kan opføre det hus, som du ønsker dig.

Overhold regler og lov nybyggeri

Det er vigtigt, at dit nybyggeri overholder gældende regler og lovgivning. Kommunerne er ikke kendt for at se igennem fingre med overtrædelser, som kan føre til omkostninger for dig og din familie. Heldigvis kan du blive klogere på gældende regler ved at læse de artikler og guides, som vi har samlet her på siden.

God læselyst.

Vores skribenter formidler nybyggeri lov på overskuelig vis

Vores skribenter og samarbejdspartnere har stor viden om byggeriet og de love og regler, som gælder på området. Den viden har vi formidlet på overskuelig vis, så du kan få styr på detaljerne, når du har besluttet dig for at opføre dit drømmehus fra bunden eller gennemføre andre byggeprojekter, som er underlagt gældende regler og lovgivning.

Få styr på gældende nybyggeri regler

Det kan virke kompliceret at få styr på regler for nybyggeri, men vi har sørget for at formidle reglerne, så almindelige mennesker forstår dem. Vi hører gerne fra dig, hvis du har spørgsmål til det, som står i vores artikler og guides. På den måde kan vi også løbende forbedre indholdet på Dit Nybyggeri, så det altid passer til danskernes behov.

Danmarks bedste byggefirmaer har styr på regler nybyggeri

Vi har samlet en oversigt over Danmarks bedste byggefirmaer, som har styr på gældende regler for nybyggeri. Her kan du nemt finde og kontakte et professionelt byggefirma i dit lokalområde, som kan hjælpe dig med at realisere dit projekt. Selvom Danmarks bedste byggefirmaer har styr på reglerne, anbefaler vi alligevel, at du sætter dig ind i love, regler, forsikringer og andre detaljer, der er relevante, når man renoverer eller bygger nyt. På den måde kan du også bedre stille relevante spørgsmål til din byggeleder eller den håndværker, som leder dit projekt.

Min side

Durian Media og Kommunikation
Dalgas Avenue 40
8000 Aarhus C