Når der skal bygges nyt, oplever mange byggeprocessen som ganske krævende. Der skal tages en masse beslutninger før og under byggeriet.

Et husbyggeri er en livsinvestering med mange overvejelser og måske også nogle bekymringer. Får vi mon byggetilladelsen? Går det nu efter planen? Har vi valgt de rigtige løsninger? Hvad med materialevalget? Kan vi flytte ind til tiden?

Vi er en uafhængig portal for nybyggere, der har til formål, at klæde nybyggerne bedre på i dialogen med de forskellige samarbejdspartnere herunder banken, arkitekten og ikke mindst byggefirmaet. Det er vores håb, at det kan være medvirkende til en mere effektiv kommunikation imellem parterne.

I samarbejde med branchens aktører oplyser vi om lovgivning, følger tendenser og opsuger den nyeste viden indenfor arkitektur og materialer. Alt sammen med det formål at hjælpe og inspirere nybyggerne til at træffe de valg, som de også er glade for om 10 år.

I marts 2021 åbnede vi Danmarks største digitale byggeudstilling, hvor nybyggerne kan åbne en dialog med byggefirma eller hente inspiration til det rette materialevalg.

Bo Dahl Andersson er stifter og indehaver af Dit Nybyggeri, og har selv har været nybygger i 2 omgange. Første gang i år 2001 og anden gang i 2015.

Har du spørgsmål eller gode input til videreudviklingen af platformen er du meget velkommen til at kontakte os på info@ditnybyggeri.dk

Min side

Durian Media og Kommunikation
Dalgas Avenue 40
8000 Aarhus C