Kontrakt

Det er ikke altid en fordel at vælge det første og bedste tilbud. Det kan i stedet være en god idé at indhente og sammenligne tilbud fra forskellige byggefirmaer.

Fase 9 handler om din kontrakt med byggefirmaet. Kontrakten må du ikke undervurdere, da den sikrer dig soliditet og tryghed i byggeprocessen. Med en kontrakt i hånden er du sikret juridisk, og det giver ro og tryghed økonomisk, da den klarlægger de forpligtelser, som byggefirmaet har.

hus hvor byggeriet ikke er færdigt

Når byggeriet ikke går som forventet

I langt de fleste tilfælde går et byggeriet efter bogen, men det er desværre ikke altid tilfældet. Læs om Flemming Baltzers byggeforløb og lær af hans erfaringer.

mand og dame sidder bag en rude og diskuterer ABT 93

Hvornår skal du vælge ABT 93?

Regelsættet ABT 93 kan tages i anvendelse, når der er tale om en totalentreprise. I denne artikel kan du blive klogere på, hvad det betyder i praksis.

En person sidder ved en computer og leder efter tilbud på tilbygning.

Et godt tilbud

Det handler først og fremmest om god kemi. I forstår hinanden, og sammen kan I gøre drøm til virkelighed. Men der er også andre parametre, du bør vælge tilbud og…

Det er vigtigt at få en skriftlig dokumentation

Dokumentation

Som med alle aftaler eller tilbud handler det om at få alt på skrift så du har den rette dokumentation. Også i forbindelse med dit nybyggeri.

Min side

Durian Media og Kommunikation
Dalgas Avenue 40
8000 Aarhus C