En tryg rejse til drømmehjemmet

Alterna Huse er en 100% familieejet virksomhed, der i 1979 gik under navnet ALBYG. Byggefirmaet blev stiftet med tanken om at bygge gedigent håndværk og efterleve en idé om sønderjysk ordentlighed. Firmaet har siden begyndelsen skiftet navn, blevet overtaget af næste generation og noteret som et aktieselskab. I dag bygger de mellem 30 og 40 huse årligt med hjælp fra egne håndværkere og professionelle samarbejdspartnere. Firmaet holder til i Rødekro og bygger udelukkende huse i en 100 km radius for netop at være tæt på deres kunder. De fleste huse opføres i Sønderjylland, men også i trekantsområdet og på Vestfyn.

Alterna bygger ikke bare huse, de bygger trygge hjem. Disse opføres som alt fra typehuse til individuelle huse. Om det skal være et længehus, et V-hus eller et forskudt hus, så skal det holde i mange år. Et Alterna-hus er en fremtidsinvestering. Du får mere end blot et anonymt hus med fire vægge. Du får et færdigbygget hjem, der er foreneligt med din økonomi, dine behov i hverdagen samt dine forventninger til håndværk, arkitektur og æstetik.

I mere end 40 år har Alterna Huse opført nybyggeri, og de har altid stilet efter 100% tilfredshed hos kunden. Af den grund vægter byggefirmaet godt håndværk højt og de sætter omfattende kvalitetskrav til byggeriet, ligesom de har fokus på flot finish og gode materialevalg. De går ikke på kompromis med kvaliteten, og med både holdbarhed og udtryk i topklasse leverer de ikke bare et hus, men et hjem med stemning og sjæl – ét du kan nyde i mange år.

Under mottoet ”Sønderjysk ordentlighed”, lover Alterna Huse dig dét, du får gennem deres tre kerneværdier: tillid, nærvær og virkelig godt håndværk. Det betyder, at de vægter kundernes behov højt, men at de også rådgiver til mere optimale løsninger, end hvad du selv havde tænkt. Overordnet set får du en tryg proces, hvor byggefirmaet er ved din side gennem alle faser og hjælper dig med at holde overblik i byggeriet.

ALTERNA HUSE A/S

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag.

Katalog

ALTERNA HUSE A/S

Alterna Huse

Brochure 2023

Hustyper

Inspiration

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag

Durian Media og Kommunikation
Dalgas Avenue 40
8000 Aarhus C

{company.name} vil gerne kontakte dig

For at se dette katalog, skal du give tilladelse til at {company.name} må kontakte dig.

Indhent tilbud

-