Smuk lyd i hele huset

Lige så længe mennesket har eksisteret, har vi sat pris på musik. Men i dag er det lettere end nogensinde at skabe øjeblikke af nydelse lige dér, hvor du befinder dig.

Det er søndag formiddag, du er alene hjemme og det er tid til at rydde op – og til at høre din favoritpodcast. Du tænder for højttaleren i stuen og går i gang med at streame. Men når du går frem og tilbage mellem børneværelser og vasketøjskurv, fra køkken til bryggers, misser du halvdelen af det, der bliver sagt.

Måske er du mere til Pink end til podcast, eller måske foretrækker du Rasmus Seebach fremfor Rachmaninov. Uanset genre så ødelægger det oplevelsen, når du ikke kan høre musikken ordentligt, og det er ikke meningen. Meningen er, at du skal kunne høre det hele, når du bevæger dig omkring i hjemmet. Eller at I kan sidde flere forskellige værelser og lytte på hvert jeres – eller at du lytter på dit i de rum, du bevæger dig mellem, og dine børn hører noget andet på deres værelser. At du kan vågne til din favoritplayliste om morgenen, og lade musikken følge med dig ud i badeværelset. 

Lyd og design i en højere enhed

Løsningen er et system af forbundne højttalere, hvor du kan afspille lige det, du vil, lige der, hvor du vil. Det er den nydelse, som er en kerneværdi hos Bang & Olufsen. Lyd skal være en nydelse med dybde og bredde, der maler i store lydbilleder. Selve højttaleren skal også være en nydelse, der indgår som et smukt element i det rum, hvor den er placeret. Og betjeningen af højttalerne skal være en nydelse, lige fra opsætning til daglig brug.

Bang & Olufsen har et stort udvalg af højttalere, der er tilpasset til dine omgivelser. Og med lidt research finder du nemt frem til dem, der passer til det enkelte rum. Store rum kræver mere kraftfulde højttalere med en fyldig bas, der kan nå helt ud i hjørnerne, mens mindre rum ikke kræver så kraftfulde enheder. Skal du anvende din højttaler i køkkenet eller badeværelset, skal du vælge en, der har en IP-klassifikation. Det betyder, at den er modstandsdygtig overfor støv og vandstænk. 

Men uanset hvilken du vælger, er det væsentlige for din oplevelse, at enhederne kan levere den avancerede lyd ved alle lydstyrkeniveauer, som du får med Bang & Olufsens signaturlyd.

Find den rigtige højttaler til dit behov

Det er også en god idé at overveje, hvad du kommer til at lytte mest til. Er du til storladen musik, skal du have en højttaler med fyldig lyd som f.eks en Beoplay A9, men lytter du mest til lydbøger eller podcast, så skal du have en højttaler med en mere sprød og retningsbestemt lyd, som f.eks højttaleren Beosound Emerge eller Beosound Level. 

Hvis du er en flittig tv-seer, men også gerne vil have fyldig lyd til musik, er soundbaren Beosound Stage et godt valg. Holder du mange sammenkomster, hvor alle i rummet skal have den samme gode oplevelse, er en højttaler med 360-graders lyd det rette valg – som f.eks Beosound 2 eller Beosound Balance.

Få mere viden om husdesign

Hvad synes du om denne artikel?

Gode råd og leverandøranbefalinger

Min side

Durian Media og Kommunikation
Dalgas Avenue 40
8000 Aarhus C

Få et overblik over de bedste byggefirmaer

Klik her