Hybel Midt A/S

Her kan du indhente et tilbud eller modtage et prisoverslag på dit byggeprojekt.

Hybel - hjem til mere

Måske er det første gang, I skal bygge et hjem. Det er det ikke for os. Hybel er nemlig et professionelt, landsdækkende byggefirma med nogle af branchens mest erfarne husbyggere, faste leverandører og dygtige håndværkere. Holdet bag Hybel har bygget utallige drømmeboliger, arkitekttegnede huse og typehuse i de seneste godt 20 år. Derfor ved vi, hvad der virker. Den erfaring bruger vi til at give dig god rådgivning og bygge solide kvalitetshuse til en god pris.

Ærlighed og tryghed er helt centralt i den måde, vi driver forretning på. At det betaler sig at sige tingene, som de er, kan tydeligt aflæses i de mange gode tilbagemeldinger, som vi får fra glade kunder. Vi kunne godt vise dig en lang prisliste med lave og urealistiske kampagnepriser på typehuse. Men hos Hybel giver det ingen mening. For vi bygger ikke typehuse – men huse til alle typer. Faktisk har vi aldrig bygget to hjem, der er ens. Vores huse er lige så forskellige som vores kunder. Vi tegner dit nye hjem, helt fra bunden, netop som du drømmer om. Derfor skal vi også kende dine boligdrømme, før vi kan udregne prisen.

Siden vores start i 2016 har vi budt mere end 1.000 familier i hele landet “Velkommen hjem” når vi har gjort deres boligdrømme til virkelighed. Det gør os til Danmarks hurtigst voksende husbygger.

På vores hjemmeside hybelhuse.dk kan du bl.a. blive inspireret til at bygge nyt og finde vej til vores mange udstillingshuse og store showrooms i hele landet. Du kan også gå på opdagelse i vores store plantegningsbibliotek, finde inspiration i galleriet eller læse om andre nybyggeres erfaringer med os. Mangler du en byggerund har vi også en lang række ledige byggegrunde du kan vælge imellem.

Vores dygtige byggerådgivere i Horsens, Roskilde, Kolding og Aalborg står klar, så du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om hvordan og hvornår vi kan gøre dine boligdrømme til virkelighed.

Vi vil også gerne byde dig og din familie ”Velkommen hjem”. Til et hjem som giver jer mere tid, plads og ro til det, der virkelig betyder noget i livet.

Det er dét vi mener med ”Hjem til mere!”

Trustpilot anmeldelser
4.6/5
331 anmeldelser

Kataloger / Brochurer

Hybel Midt A/S

Hybel – Hjem til mere

Vinkelhuse

Længehuse

H-huse / Gårdhavehuse

Arkitekttegnet

Knækhuse

Funkis / Boxhus

Forskudt Hus

Nyheder / Presse

Inspiration

Min side

Durian Media og Kommunikation
Dalgas Avenue 40
8000 Aarhus C

Indhent tilbud

-