Pift dit nybyggeri op med ny teknologi

Som nybygger har du mulighed for at skabe præcis det hus, som du går og drømmer om. Tillige kan du indrette dit nye hjem med en masse lækre detaljer og gadgets, som gør fornøjelsen af det nye hus lidt større. Læs med her og få inspiration.

et nybyggeri som er med på moden i forhold til ny teknologi

Slip for skorstenen

Gennem de seneste år er tendensen med biopejse steget. Brændeovne og nye huse er nemlig ikke noget, man ser meget af længere.

Fordelen ved en biopejs er, at der ikke skal være nogen skorsten – der skal ikke engang være et aftræk, som blandt andet en gaspejs kræver. Biopejsen har blot en beholder, som skal fyldes op engang imellem. Når beholderen er fyldt kan en biopejs brænde op til 12 timer.

Ilden i en biopejs er bioethanol, som brænder 100 procent rent. Det betyder, at der ikke er røg og sod fra en biopejs, hvilket er grunden til, at den ikke behøver en skorsten. Det gør det derfor også nemt at placere biopejsen overalt i boligen. I dag findes biopejse i mange forskellige størrelser og modeller – alt fra fritstående biopejse til det klassiske ildsted med kaminhylde.

Det helt store spørgsmål er dog: Varmer en biopejs?

Ifølge Pejseringens hjemmeside kan en biopejs, alt efter størrelse, være et super godt varme-supplement. De store brændere kan nemlig give up til 6-7 kW, hvilket svarer til en almindelig brændeovn. 

 

Oversigt: Se Danmarks bedste byggefirmaer her

Slip for nøglen 

Digitale løsninger bliver en større del af hverdagen, som gør tingene nemmere og smartere for os. En af de helt nye gadget til dit nybyggeri er den digitale lås fra det danske firma, Friday Lock.

Med Friday Smart Lock forbinder du din smartphone via Bluetooth eller WiFi, hvorefter du har mulighed for at låse eller åbne døren, når du går ud eller ind. Med få tryk på telefonen kan du ligeledes åbne døren for håndværkeren, naboen eller rengøringshjælpen, hvis du ikke er hjemme. 

Dermed undgå du, at skulle udlevere dine nøgler, og du kan samtidig også holde øje med, hvornår dine gæster forlader huset igen. Friday Smart Lock bruger den samme krypteringsniveau som store banker, og du får dermed også et sikkert system. 

Låsen kan fås i en lang række forskellige farver og materialer.

Pift dine gulve op

Giv dine gulve et unikt udtryk med fliser, klinker eller mosaik. Hos Mosaikhjørnet er de specialister i at skabe anderledes og innovative løsninger til dit nybyggeri.

Gulvene kan være med til at give dit hjem et særligt personligt udtryk. Men foruden at være et smukt gulv, skal gulvet også have en god holdbarhed og være praktisk. Vi anbefaler derfor at du tager en snak med en gulvspecialist inden, at du vælger dit nye gulv.

Hvis du vil have et meget praktisk gulv er især vinylgulv lette at rengøre. Derudover er vinylgulve også bløde og støjsvage at gå på. Vinylgulve er derfor især særligt gode til rum, hvor lydvolumen er meget høj – som eksempelvis i gang, børneværelser og køkken.

Moderne fliser i et nybygget køkken

Innovativt køleskab

Vil du have et smart køleskab? Så er LG InstaView Door-in-Door måske noget for dig?

Køleskabet har et blankt 33-tommers glaspanel, som vil lyse op, når du banker på det hurtigt to gange. Dette giver dig mulighed for at kigge ind i dit køleskab uden at åbne det, hvilket ofte er skyld i et tab af den kolde luft med op til 41 procent.

Samtidig har køleskabet en fresh-balancer, som holder grøntsager og frugt i optimal tilstand ved at tilpasse fugtigheden. Derudover kan dit køleskab tilkobles din smartphone, hvor du kan kontrollere og diagnosticere dit køleskab. 

Få mere viden om husdesign

 

 

Hvad synes du om denne artikel?

Gode råd og leverandøranbefalinger

Pejseringen, Friday Lock, Mosaikhjørnet 

FBA Huse

Durian Media og Kommunikation
Dalgas Avenue 40
8000 Aarhus C

Få et overblik over de bedste byggefirmaer

Klik her