Tips til boligindretning

Gør dit nybyggeri personligt ved at bringe nogle af dine møbler med fra dit tidligere hjem, benytte naturlige materialer og mixe nyt og gammelt. Hør hvordan boligstylisten Tina Dalbøge giver dig tips til boligindretning og anbefaler dig at indrette dit hjem personligt.

Dit nybyggeri er omsider blevet færdigt. Rum og vægge står tomme, og det er blevet tid til at indrette din nye bolig. Men hvor skal man overhovedet begynde?

For mange nybyggere kan det være svært, at få skabt en personlig indretning i sit nybyggeri. Men fortvivl ikke! I denne artikel hjælper boligstylisten Tina Dalbøge dig med at få indrettet dit hjem personligt.

 

 For at sikre at man får en personlig indretning, anbefaler Tina Dalbøge, at man ikke kasserer sine møbler fra sit tidligere hjem. I stedet skal man tage nogle af møblerne med sig i det nye byggeri – også selv om det er planen, at møblerne skal skiftes ud.

 ”Som nybygger kan det være svært at indrette hjemmet personligt, da man pludselig står med et tomt lærred. Jeg anbefaler derfor, at man tager ting med fra sit tidligere hjem, som man med tiden kan skifte ud,” fortæller Tina Dalbøge og fortsætter: 

“Det sikrer, at huset ikke virker så nyt og upersonligt, og du vil derfor lettere kunne falde til og føle dig hjemme i de nye rammer. Efter noget tid i den nye bolig kan du beslutte, hvilke møbler der skal udskiftes og hvilken stil, størrelse og farve der passer bedst til dig,” siger Tina Dalbøge.

Oversigt: Se Danmarks bedste byggefirmaer her

Mix nyt og gammelt

Ifølge Tina Dalbøge er det vigtigt, at man kan se hvem der bor i huset. Hun anbefaler, at de personlige ting skal frem i lyset.

møbler der er et mix af nye og gamle er blandt de tips til boligindretning der gør den personlig
I et nybyggeri gælder det om at bryde de minimalistiske linjer med nogle farver, glød og personlige genstande, da det er med til at gøre boligen unik.

Boligtendensen 2018 er, at der i højere grad bliver brugt farverne pudder, petroleum og grå både på vores vægge og i vores indretning. Tina Dalbøge understreger, at det er vigtigt, at man i sin indretning blander nyt og gammelt, da det er med til at give hjemmet karakter. 

”Det vigtigste element i indretningen er, at der er sjæl og personlighed tilstede. Bøger, billeder, malerier, litografier, tæpper, puder, arvestykker eller små fund fra rejser kan være med til at sætte et personligt præg. I bund og grund handler det om at tænke skævt og være tro mod sig selv,” siger Tina Dalbøge.

Bliv inspireret af vores designguide

Organiske materialer og planter 

Der er ingen tvivl om, at organiske materialer skaber glød i boligen. Nybyggede boliger der er indrettet med møbler i sort, hvid, grå eller stål kan få varme og glød ved at gøre brug af organiske materialer såsom træ, læder, kurv og ler.

En marokkansk læderpuf, et stort træfad eller en kurv til plaider er alle ting, der er med til at skabe liv i boligen. 

Derudover er det blevet en tendens, at bringe naturen med ind i hjemmet ved brug af store planter som har forskellige mønstre og strukturer. 

en bolig som er indrettet med store planter
Du kan læse mere om boligindretning og Tina Dalbøge

Læs gratis den komplette gennemgang af de nyeste trends indenfor materialevalg 2023

Bestil på print

125,00 kr. (ekskl. levering)

Min side

Durian Media og Kommunikation
Dalgas Avenue 40
8000 Aarhus C

Få et overblik over de bedste byggefirmaer

Klik her