Se loftet som en ekstra mulighed

Selvom lofter i de fleste rum er den største ubrudte flade, ignoreres de ofte i indretningen. Der er dog et utal af muligheder for at inddrage loftet i dit interiørdesign.

Der er kraftigt tendens i disse år imod at benytte loftet på en original måde, hvor både enkle og mere komplekse løsninger bliver brugt til at lade loftet være en aktiv del af indretningen.

En klassisk løsning er malede lofter. Fine, klassiske lyse pastelfarver åbner dit rum, mens de varme, mørke farver tilføjer hygge og intimitet. Men brugen af en farve behøver ikke dække hele loftsfladen, den kan også bruges som forlængelse af en væg eller en dør, eller du kan benytte en mørkere tone eller en lysere tone på et afgrænset område.

Tapet har fået et comeback på væggene, så hvorfor ikke inddrage det på lofterne? Alt efter rummets anvendelse, kan der leges med de mange forskellige typer tapet, der er på markedet; lige fra det poetiske og grafiske til foto, struktur eller tekstiltapeter. 

Ud over at optimere belysningsmulighederne, giver et nedhængt loft en række spændende indretningsmuligheder. Du kan lege med de forskellige niveauer og lade dem have hvert sit æstetiske udtryk. Du kan også bruge det nedhængte loft til at bryde med en anden type loft i samme rum og skabe perspektiv. 

Med et strækloft af stof eller PVC kombineret med et miljøvenligt gipsloft kan de organiske former og strukturer, der ses i møbeldesign, genskabes i loftet. Begge materialer kan bruges til at skabe svævende lofter, der giver en følelse af lethed, friskhed og uendelighed.

Betonloftet ser stilfuldt og råt ud. Den passer perfekt sammen med et industrielt og minimalisk interiør. Træ og laminat i loftet er med til at give rummet varme, hygge og en rolig stemning. 

Listelofter, der dækker hele eller som dele af loftsfladen, giver et stilrent udtryk. Listerne kan også bruges til at skabe perspektiv og fungerer også som effektiv lyddæmpning.

Den føjelige krydsfiner er blevet et yndet valg blandt designere. Finer bringer varme og personlighed til et rum uden at bryde budgettet. 

Betonloft

Betonloftet ser stilfuldt og dragende ud. Den passer perfekt ind i industrielt, minimalistisk eller brutalistisk interiør. Oftest er sådanne lofter lavet i strenge monokrome farver, i hvide, grå eller mørkegrå farve. Killing Matt Woods

loft lavet af beton

Grøn tone

Grøn tone i tone giver et lækkert og eksklusivt helheds udtryk. RUE VERTE. 

et hjem hvor der er skabt en grøn tone hele vejen igennem

 Vintage loftfliser

Vintage loftfliser, kan få et rum til at ose af nostalgi og romantik.

En vintage loftflise

Papirtyndt loft

Papirtyndt loft, som passpartout til træet fra taget oven over. Dwell.

træ ligende loft som er tyndt som papir

Listeloft

Listeloft er tidløse og ideel til at fremhæve et arkitektonisk træk i dit loft.

Illussion

Illussion med farver kan du skabe optiske illusioner gøre almindelige rum til noget særligt.

Filttplader

FENG SUI Filttplader i mørke faver har en lun autentisk tekstur.

Værelse med væg lavet med filttplader

Metal loft plader

ANTIK Galvaniserede metal loft plader giver et rustikt look, der nemt kan kombineres med dit interiør, og din helt personlige stil.

loft med metal plader

Den føjelige krydsfiner

Et innovativt, let og alsidigt materiale til at fremhæve dit loft på en subtil urban facon. Jessie & Jones.

 Kalkede loft

Hvid KALKEDE lofter har den sarthed over sig og det bløde udtryk som tidens cocooning møbler. DwelL.

hus med hvid kalkede lofter

Laminat parket

Laminat parket på loftet, kan tilføje hygge og komfort til rummet. Decofilia.

Listeloft

Listelofter ser utrolige ud, og giver det særprægede skandinaviske look.

Højt loft med træ lister

 

Hvad synes du om denne artikel?

Gode råd og leverandøranbefalinger

Min side

Durian Media og Kommunikation
Dalgas Avenue 40
8000 Aarhus C

Få et overblik over de bedste byggefirmaer

Klik her