Persondatapolitik

I den følgende beskriver vi hvordan vi behandler dine personoplysninger, når du besøger vores hjemmeside www.ditnybyggeri.dk 

1. Kontaktoplysninger for dataansvarlig

Dette website er drives og ejes af Durian Media & Kommunikation Aps 

Dalgas Avenue 40 
8000  Aarhus C
CVR nr. 34597839
+45 3132 1108 
info@ditnybyggeri.dk 

2. Dine personoplysninger 

Du vil blive orienteret , når vi indsamler dine personoplysninger. Det kan være dit navn, e-mailadresse, adresse, telefonnummer og ip-adresse. 

Indsamlingen sker primært, når du udfylder dine kontaktoplysninger i en af formularerne f.eks når du tilmelder dig et nyhedsbrev eller opretter brugerprofil til vores digitale byggeudstilling. Bemærk venligst, at nogle personoplysninger er nødvendige at indsamle, for at du kan bruge hjemmesidens funktioner. 

Nogle af dine personoplysninger kan også blive indsamlet via cookies, når du bevæger dig rundt på vores hjemmeside, hvis du har givet tilladelse hertil. Vi henviser til vores cookiepolitik..

3. Til hvilket formål bruger vi personoplysninger ?

Personoplysninger anvendes til følgende formål: Bestilling af vores magasiner , tilmelding til nyhedsbrev, oprettelse af brugerprofiler til vores digital byggeudstilling, kontaktformular til f.eks byggefirmaer og statistik

4. Grundlag for oplysninger

Grundlag for behandlingen af dine personoplysninger er følgende: Samtykke i forhold til direkte markedsføring fx ved tilmelding til nyhedsbrev eller modtagelse af vores katalog (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a).Interesseafvejning i forhold til statistik og brug af vores hjemmeside (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f). 

5. Andre databehandlere

Dine personoplysninger overlades til vores danske IT leverandører, der sørger for udsendelser af nyhedsbreve samt hosting af hjemmeside. Disse samarbejdspartnere behandler oplysningerne på vores vegne i overensstemmelse med vores instruktioner. Behandlingen er også sikret ved indgåelse af databehandleraftaler.  

6. Sletning af personoplysninger

Vi sletter dine personoplysninger, når vi ikke længere har behov for at behandle dem til opfyldelsen af et eller flere af de formål, som fremgår ovenfor af pkt. 3. 

7. Cookiepolitik

Vi anvender cookies på vores hjemmeside, som du kan læse på følgende link: ditnybyggeri.dk/cookiepolitik

8. Sikkerhed

Vi har foretaget passende tekniske sikkerhedsforanstaltninger for at sikre både kvaliteten og integriteten af dine personlige oplysninger.

9. Tilbagekaldelse af dit samtykke

Du kan altid besluttet at tilbagekalde de samtykker, som du har afgivet. Vi vil herefter slette dine oplysninger. I vores nyhedsbrev kan du framelde dig nederst på siden i nyhedsbrevet. 

Du kan også kontakte os på info@ditnybyggeri.dk 

10. Dine rettigheder

Du kan få indsigt i dine personoplysninger, dog med visse undtagelser, der er fastlagt i lovgivningen. Du kan desuden gøre indsigelse mod indsamling og behandling af dine personoplysninger, og berettiget til at få berigtiget dine personoplysninger, Hvis du beder om det, vil vi slette de personoplysninger, som vi har registreret om dig. Vi vil besvare din anmodning inden for 30 dage.  

11. Klageforhold af dine personoplysninger

Hvis du er uenig i den måde, hvorpå vi behandler eller bruger dine dine personoplysninger, skal du være velkommen til at kontakte os. Du kan også indgive en klage til Datatilsynet

12. Links til andre websites  

Vores portal kan indeholde links til andre websites. Vi er ikke ansvarlige for indholdet af andre selskabers hjemmesider eller for deres indsamling af personlige oplysninger. Når du besøger andre hjemmesider, opfordres du til at læse indehaverens politik med hensyn til beskyttelse af personlige oplysninger.