En opgradering af sommerhuset er langt billigere end at bygge helt nyt

Det er som om, der er to slags måder at se et fritidshus på. Der er dem, der ønsker sig et stort, nybygget fritidshus, der også skal være en del af huset, hvor man skal kunne opleve naturen tæt på, også når vejret er dårligt. Andre tænker mere i ‘sommerhus‘ og ser en VICA-løsning som en tilbygning. VICA kan heldigvis tilbyde gode, smukke løsninger til dem begge.“ Ordene kommer fra direktør og CCO i VICA, Henrik Bornø.

Ideen med et fritidshus eller et sommerhus er oplagt: Vi vil tættere på naturen og vi vil slappe af. Uanset om der er tale om en forlænget weekendtur, en sommerferie eller en hurtig smuttur, så skal det være en god og afslappende oplevelse. Her kommer en VICA-løsning ind i billedet – for det danske vejr er sjældent til at stole på. Ikke engang om sommeren.

En VICA-løsning lukker lyset ind

“Vi kalder det ofte ’hjerterum’, når vi taler om vores løsninger,“ forklarer Henrik Bornø og fortsætter: “Det lyder meget romantisk, men det er mere end det. Det er også et ønske om at få mest muligt ud af sollyset. 

Når vi kører ud til vores fritidshus, ønsker vi kvalitetstid med vores familier. Vi trækker os tilbage til et sted, hvor pulsen er lavere, og hvor vi kommer hinanden ved på en mere jordnær måde. Og her er VICA en oplagt mulighed,“ understreger Henrik Bornø: 

“Vi tilbyder faktisk at forlænge året med et par måneder. Foråret starter tidligere, sommeren varer længere, og efteråret strækker sig langt ind i vinteren. Det er jo win-win-win.“

Tættere på stjernerne

“En af de historier, jeg godt kan lide at fortælle, er fra et hold bedsteforældre, der havde købt en isoleret og fritliggende VICA-løsning til deres gamle sommerhus. Det bedste, deres børnebørn vidste, var, når der blev redt op til dem derude, for så kunne de ligge og kigge på stjernerne, inde de skulle sove. Sådan en historie bliver jeg glad for helt ind i hjertet,“ forklarer Henrik Bornø.

“Nogle gange er det en flot udestue, der skal bygges på et eksisterende fritidshus, andre gange bliver VICA tænkt med fra starten, når der skal bygges nyt – men helt personligt, så er jeg nok mest tilfreds, når vi kan være med til at skabe den ægte ‘sommerhusstemning‘. Som med børnebørnene og stjernerne. Og det synes jeg, vi er gode til hos VICA… denne kombination af nybyg og tilbyg.“

Og så er der jo økonomien

Mange river i dag det gamle sommerhus ned og bygget er et nyt. Men med en VICA-løsning er det faktisk muligt at lave en opgradere til en langt billigere penge. “Og måske bliver sommerhuscharmen bevaret lidt bedre på den måde,“ tilføjer Henrik Bornø og fortsætter: “Et lille sommerhus på 53 kvadratmeter får en kraftig opgradering ved at bygge en isoleret VICA-løsning ved siden af på grunden eller som en tilbygning af det eksisterende hus. Et sted, hvor man sænker skuldrene og ikke behøver tage skoene af.“

Læs også artiklen: Sommerhus nybyg pris

VICA udestue tilbygget til sommerhus

Æstetik, stort udvalg – og egne håndværkere og byggeledere

VICA har egne faguddannede håndværkere og byggeledere, der kan stå for både opmåling og montering, så man som kunde bare kan læne sig tilbage: Alt kan leveres efter mål og tilpasses individuelt. 

VICA har egne faguddannede håndværkere og byggeledere, der kan stå for både opmåling og montering, så man som kunde bare kan læne sig tilbage: Alt kan leveres efter mål og tilpasses individuelt. 

“Vi er faktisk de eneste på markedet, der har den service. Vi oplever også igen og igen, at vores kunder bliver glædeligt overraskede, når de kommer forbi vores showrooms i Kolding på 1600 eller Køge på 1400 kvadratmeter. Alene i Kolding har vi 26 forskellige VICA-løsninger,“ forklarer Henrik Bornø og fortsætter: 

“Det er altid en fornøjelse at tage imod nye kunder og vise dem rundt. Så kan vi i ro og mag tale os ind på, hvilken løsning, de er på udkig efter og forklare om materialernes kvalitet og vores opmålings- og monteringsservice og alt det praktiske, som vi nok skal tage os af.“

VICA er gennemført kvalitet, ideelt til det danske klima

Materialerne i VICA-produkterne er fremstillet af formstabilt genbrugs-PVC med indlagt stål- eller aluminiumsprofiler. De skades derfor ikke af regn, frost eller sol. En VICA-løsning skal hverken slibes eller males, og kommer aldrig til at lide af træorm, råd, svamp, splinter eller revner. Vedligeholdelsen begrænser sig til almindelig rengøring med svamp og et dryp med lidt olie på hængslerne. Der er ingen yderligere efterbehandling!

Levetiden på elementerne er 3-4 gange længere, end hvis du vælger en træløsning. VICA-produkterne er næsten 100% genbrugelige, og der er 5 års garanti på alle VICA-produkter.

Hvad synes du om denne artikel?

Læs de mest populære artikler i vores e-magasin

Bestil på print

249,00 kr. (ekskl. levering)

Min side

Durian Media og Kommunikation
Dalgas Avenue 40
8000 Aarhus C

Få et overblik over de bedste byggefirmaer

Klik her