Byg den gode lyd ind i dit hjem

Vidste du, at du kan fylde dit nye hjem med lækker lyd uden at skulle se på højtalere og kabler? Du kan nemlig gemme det hele i væg og loft! Det lyder godt, det er nemt at bruge, det er elegant, og du får helt frie hænder til at indrette din bolig.

Når du alligevel skal bygge nyt eller bygge om, er det helt oplagt at bygge højtalere og kabler ind i loft og væg. Så er den gode lyd i hus til både hygge og fest, og i HiFi Klubben kan du få tips og vejledning til at vælge de helt rigtige løsninger til netop dit hjem.

Der er masser af muligheder til både små og store behov, og hvis du vælger et af de smarte trådløse multirumssystemer, kan du endda styre hele molevitten fra din telefon.

“Indbygget lyd behøver hverken at være dyrt eller svært, og det kan komme til at lyde helt fantastisk.“ 

Loft eller væg – eller udendørs?

Drømmer du om at bevæge dig frit rundt i huset, mens musikken følger dig fra rum til rum? Eller lege X Factor under bruseren, mens din yndlingssang strømmer ned ovenfra sammen med det varme vand? Så er det lofthøjtalere, du skal kigge på.

Lyd i loftet er en god løsning til små rum, badeværelse, køkken/alrum, soveværelse, spisestue, kontor og andre rum, hvor du bevæger dig rundt og har lyst til god baggrundslyd. Det er også en supersmart måde at skjule dine surroundhøjtalere, hvis du er den lykkelige ejer af en hjemmebiograf.

Du skal også huske at forkæle dine ører, og derfor er det godt med mindst ét sted i dit hjem, hvor du kan nyde din musik og din TV-lyd i topkvalitet, typisk i dagligstuen. Her kan du bygge høj-
talerne ind i væggen og få en superflot og livagtig lyd, præcis som fra et rigtig godt traditionelt hi-fi-anlæg.

Få mere viden om husdesign

Lad eksperterne hjælpe dig

Indbygget lyd behøver hverken at være dyrt eller svært, og det kan komme til at lyde helt fantastisk. Til en start kan du lægge vejen forbi en af HiFi Klubbens butikker og fortælle om dine ønsker. Så får du hurtigt et overblik over muligheder og priser, og du kan få professionel hjælp til hele processen fra tegnebræt til færdig installation. Uanset om du bare vil have musik i badeværelset, eller du vil fylde din nybyggede villa med flot lyd i alle rum.

 Få mere inspiration her 

Hvad synes du om denne artikel?

Gode råd og leverandøranbefalinger

Min side

Durian Media og Kommunikation
Dalgas Avenue 40
8000 Aarhus C

Få et overblik over de bedste byggefirmaer

Klik her