Luksussommerhuse efter dine ønsker

Skanlux har siden 2002 givet et væld af danskere sikre og sjove investeringer i form af arkitekttegnede sommerhuse og underholdende poolhuse med god plads og aktiviteter. Luksussommerhuse, som du har råd til, kalder de det selv. Skanlux bygger dem over hele Danmark med hjælp fra deres 100+ håndværkere, deres byggeledere samt arkitekter på tegnestuer placeret i henholdsvis Viborg og Nykøbing Falster. Virksomheden har stor erfaring med nybyggeri og er eksperter indenfor sommerhusbyggeri – faktisk er de Danmarks største, når det kommer til sommerhuse som er optimeret til udlejning. Årligt bygger de mere end 100 af slagsen.  

Med et Skanlux sommerhus får du mere for pengene. Der er tænkt over tingene, og husene opføres i kvalitetsmaterialer. I alle deres almindelige sommerhuse er der som standard en energivenlig luft/luft varmepumpe, mens der i de store luksusommerhuse monteres en luft/vand varmepumpe som standard. Der er mange gode tilvalgsmuligheder, f.eks. tilvælger ca. 60% af køberne af et almindeligt sommerhus at opgradere fra en luft/luft varmepumpe til en luft/vand varmepumpe.  

Husene opføres desuden uden ekstra omkostninger til startpakker m.m. Alle deres modeller indenfor poolhuse, har både aktivitetsrum, spa, sauna og pool. Du får også en skræddersyet indretning, der kan tilpasses efter dine ønsker. Med mottoet ’Dine drømme. Dit sommerhus’ tilbyder Skanlux at integrere dine idéer i dit drømmehus. De rådgiver om forskellige muligheder og giver dig smarte løsninger til at få ekstra plads i sommerhuset med klassiske detaljer som f.eks. en hems eller alkove. Byggefirmaet er med hele vejen fra de første streger på tegnebrættet, til du sætter nøglen i døren for første gang. De tilbyder som de eneste også udlejning af sommerhuset gennem deres eget bureau VillaVilla.dk 

Kvalitet og tryghed er i højsæde, når du bygger nyt med Skanlux. Firmaet har egne håndværkere og udvælger deres leverandører og samarbejdspartnere med stor omhu for netop at sikre den bedste kvalitet hele vejen rundt i byggeriet. De tilbyder ikke blot sommerhuse med mange muligheder, men også sommerhuse uden kompromiser. Det sker ved brugen af eksklusive materialer samt fokus på funktionalitet og trivsel. Dette gælder både inde og ude, om det er plantegningen, der skal matche familiens behov eller sommerhuset der skal placeres bedst muligt på byggegrunden.  

Sundhed og økonomi går hånd i hånd hos Skanlux. Byggevirksomheden har et indgående fokus på alt fra miljø og indeklima til energioptimering. Både for at kunne tilbyde det mest behagelige sommerhus at opholde sig i, men også for at spare på de fremtidige omkostninger. De opfører sommerhuse med fokus på at opnå et lavt energiforbrug og vejleder dig om den rigtige varmeløsning, alt efter om fritidshuset skal bruges hele året rundt eller ej.  

Skanlux Byggefirma A/S

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag.

Katalog

Skanlux Byggefirma A/S

Trend katalog

Skanlux Byggefirma A/S

Trend Basic katalog

Skanlux Byggefirma A/S

Skanlux Aqua katalog

Skanlux Byggefirma A/S

Classic katalog

Hustyper

Udstillingshuse

Inspiration

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag

Min side

Durian Media og Kommunikation
Dalgas Avenue 40
8000 Aarhus C

Indhent tilbud

-