Kontrakt

Det er selvfølgelig ikke en fordel at vælge det første og bedste tilbud. Det er en god idé at indhente 3 tilbud og sammenligne de forskellige byggefirmaer, og deres valg af materialer og byggeforløb.

De kontraktmæssige forhold må I ikke undervurdere, da de sikrer jer tryghed i byggeprocessen. Med en korrekt udformet kontrakt er I bedst mulig sikret juridisk, og det giver ro og tryghed, og synliggøre de forpligtelser, som byggefirmaet har.

Bliv klogere på din byggeskadeforsikring

Det er altid en rigtig god idé at tegne en byggeskadeforsikring, og den er i de fleste tilfælde obligatorisk. Men der findes også en byggeskadedatabase over skader, som forsikringen ikke…

Par i gang med et af de mange regelmæssige byggemøder under deres sommerhus byggeprojekt

Fordelene ved regelmæssige byggemøder

Ved at afholde et byggemøde med jævne mellemrum, får du som bygherre hjælp til at styre byggeprojektet og følge med i processen. Samtidig fremmer møderne dialogen mellem dig og håndværkerne.

To mennesker der er i forhandling om et godt tilbud

Hvad er et godt tilbud?

Det handler først og fremmest om god kemi. I forstår hinanden, og sammen kan I gøre drøm til virkelighed. Men der er også andre parametre, du bør vælge tilbud og…

Kvinde der sidder og læser Dit Nybyggeris guide til købsaftalen

Guide til købsaftalen

Købsaftalen binder køber og sælger, og er således et afgørende dokument i handlen. En købsaftale er endnu et vigtigt – hvis ikke det vigtigste dokument – i forbindelse med nybyggeri.

Min side

Durian Media og Kommunikation
Dalgas Avenue 40
8000 Aarhus C