Gør dit nybyggeri funktionelt og hyggeligt med en biopejs

Vil du gerne gøre dit nybyggeri stemningsfuldt uden at bryde med den moderne stil? Så kunne en biopejs være lige noget for dig!

En stue med en biopejs i

Biopejsen har virkelig gjort sit indtog på pejsemarkedet de seneste år. Det er der en grund til. En bioethanol-pejs er en yderst praktisk og nem type pejs at have med at gøre. Det skyldes, at den brænder rent, hvilket betyder, at den ikke udleder usunde gasser eller røg og hverken kræver skorsten eller aftræk. Derfor kan en biopejs installeres, stort set lige hvor du ønsker det!

Der findes bioethanol-pejse i næsten alle typer og designs, som du kunne forestille dig. De fås i vægmonterede eller lofthængte modeller, som fritstående pejse, der kan placeres på gulvet eller på bordet, og som moderne indbyggede bioethanol-pejse, der har flammesyn fra op til fire vinkler

Oversigt: Se Danmarks bedste byggefirmaer her

Få et gennemført og moderne udtryk med en indbygget biopejs

Indbyggede biopejse er specielt populære i nybyggerier. De moderne pejse udføres i mange forskellige designs og kan indbygges, stort set lige hvor du ønsker det. De udføres i det velkendte 1-sidede design, hvor pejsen har flammesyn fra én vinkel. De kan også bygges ind i en skillevæg – midt i med flammesyn fra begge sider eller i enden, så flammerne også kan ses fra enden af væggen. Sidst men ikke mindst, kan du få installeret en betagende 4-sidet pejs, hvor flammerne kan ses fra alle vinkler. Dette er blot et udsnit af, hvad man kan gøre med en indbygget biopejs.

Mulighederne er mange, og der findes næsten inden grænser for, hvad der kan lade sig gøre med en bioethanol-pejs. Med de smarte Foco indbygningspejse kan du både vælge en af de mange modeller, som er udført i standardmål, eller få den speciallavet i skræddersyede dimensioner. Derudover kan du selv vælge det brandkar, som du ønsker.

Brandkaret er hjertet i pejsen, og det er derfra flammerne skabes. Disse brændere fås som både manuelle og automatiske, hvilket betyder, at du selv kan vælge prisniveau og funktioner. De manuelle brandkar kommer i flere prisvenlige modeller, men er stadig lige så effektive som de automatiske. De automatiske brandkar er ofte i den anden ende af prisskalaen. Til gengæld får du flere smarte funktioner som f.eks. automatisk tænding, påfyldning og justering af flammerne.

Du kan se det store udvalg af Foco indbygningspejse her.  

Rund og hvid indbygget biopejs

Skab varme og hygge i dit nybyggeri med designer biopejse

En af biopejsens fordele er, at den kan bruges på forskellige måder. Med en fritstående biopejs kan du nemt flytte rundt på din pejs. Det betyder, at den kan bruges både i køkkenet og i stuen, men at du også kan tage den med ud på terrassen eller i sommerhuset.

Med de lækre designerpejse fra Cocoon har du endnu en mulighed. Designeren Federico Otero har skabt den populære Cocoon pejs, der både kan bruges som en gulvpejs og som en lofthængt biopejs. Du får med Cocoon en meget alsidig pejs. Derudover er den designet med fokus på komfort, sikkerhed og nem installation for slutbrugeren. Netop derfor er Cocoon biopejsen en af de mest populære på markedet.

Du kan se udvalget af de funktionelle Cocoon designer biopejse her.

Hvorfor vælge en biopejs?

Selvom du har besluttet dig for, at du skal have en pejs i dit nybyggeri, kan du være i tvivl om, hvorfor du skal vælge en biopejs frem for en gaspejs eller en brændeovn.

Som nævnt kræver en bioethanol-pejs hverken aftræk eller skorsten, som f.eks.  brændeovne og gaspejse gør. Det betyder, at en biopejs er langt nemmere at installere, og mulighederne er stort set uendelige.

Desuden brænder en biopejs på bioethanol, hvilket betyder, at den er mere miljøvenlig. I modsætning til en brændeovn afgiver en biopejs ikke miljøskadelige partikler. Den udleder hverken sod eller røg, hvilket gør den stort set rengøringsfri.

Skal du have en pejs til dit nybyggeri? En biopejs er det helt rigtige valg, til dig der søger en bekvemmelig, nem og moderne løsning. 

Bliv inspireret af vores designguide

Hvad synes du om denne artikel?

Gode råd og leverandøranbefalinger

Durian Media og Kommunikation
Dalgas Avenue 40
8000 Aarhus C

Få et overblik over de bedste byggefirmaer

Klik her