Men det værste er dog alligevel, hvis familiens badesanger bruger alt det varme vand. Det kan udløse skingre reaktioner, både hos den badende og blandt de ventende familiemedlemmer på den anden side af døren. Ved at installere en moderne vandvarmer, der kører på el, og opvarmer vandet kontinuerligt, kan man undgå denne situation. En gennemstrømsvandvarmer varmer vandet op, mens det løber. Der er med andre ord ikke en beholder, som kan løbe tør for vand.

Spar strøm i dit nybyggeri

Hvis du installerer en gennemstrømsvandvarmer i dit nybyggeri, så kan du være sikker på at der altid ar varmt vand nok til hele familien. Og du kan endda spare på strømmen samtidigt. Denne type vandvarmer kører nemlig kun, når der er tændt for den varme hane. Så snart hanen slukkes, stopper vandvarmeren med at bruge strøm. Der er altså ikke nogen beholder med varmt vand, som skal holdes varmt, når vandet ikke bruges.

Skal du bygge hus i kolonihaven og leder efter en model vandvarmer kolonihave, så er en gennemstrømsvandvarmer den rigtige løsning. Det er den naturligvis af ovennævnte grunde. Der er også andre praktiske grunde til at denne model passer så godt til kolonihavefolket. Dette kan du læse meget mere om, hvis du tager et kik ind hos elvandvarmer.dk. Det er altid godt at blive beriget med nyttig viden.

Nu også til helårshuse

Man kan nu får en gennemstrømsvandvarmer, som er stor nok til at kunne forsyne et moderne, nybygget helårshus med varmt vand. Med sådan en elvandvarmer kan man snildt fylde hele badekarret med varmt vand, hvis man har lyst. Man løber nemlig aldrig tør for varmt vand. Det er smart og meget funktionelt, og så er det let at installere.

Den langbadende badesanger kan nu udfolde alle sine talenter i sin fulde længde uden at resten af familien behøver at frygte for at løbe tør for varmt vand. De akustiske udfordringer ved at have en badesanger i familien, kan man ikke løse ved at installere den rigtige vandvarmer, men det varme vand er redet, også for de ventende familiemedlemmer på den anden side af døren. Og det er jo også det vigtigste.

Få mere viden om husdesign

Gå på opdagelse i Designguiden og bliv inspireret til jeres materialevalg og fremtidens smart home-løsninger Gå på opdagelse i Designguiden

Bestil på print 125,00 kr. (ekskl. levering)