EURODAN-HUSE A/S

Her kan du indhente et tilbud eller modtage et prisoverslag på dit byggeprojekt.

Vi gør dine boligdrømme til virkelighed

Eurodan-huse blev grundlagt i 1978 af NC Dahl og har siden da opført over 13.000 huse. I dag drives og ledes virksomheden af grundlæggerens to sønner, Thomas og Rasmus Dahl. eurodan-huse sat i værk med visionen om at skabe noget bedre til billigere penge end de store aktører på markedet.

Byggefirmaet har udover deres hovedkontor i sydjyske Rødekro også 7 andre kontorer fordelt i landets forskellige områder. I samme byer som firmaets kontorer er der opstillet showrooms, og endnu flere udstillingshuse står til rådighed i hele Danmark, som kan besøges hver søndag.

Der tilbydes 6 forskellige hustyper, hvortil der kan vælges mellem 7 forskellige arkitekturer med variation af tagtyper. eurodan-huse udtaler, at de sætter en ære i at udføre håndværk af høj kvalitet, og at der aldrig bygges to huse, der er ens. Der skal nemlig bygges efter drømme, ønsker og behov.

Eurodan-huse gør det også muligt at visualisere sin kommende bolig med eurodan VISUAL, som er en app, der præsenterer huset i 3D. Dette kan både benyttes til at fremvise boligen i miniudgave på spisebordet, men også i realistisk størrelse på en byggegrund. Dette gør det altså muligt at få en forhånds-oplevelse på slutresultatet med udgangspunkt i sine egne muligheder.

Eurodan-huse guider kunder igennem hele byggeforløbet og vejleder omkring alle skridt fra underskrift af kontrakt til færdigmelding af hus og 1-års gennemgang. Denne vejledning omfatter også de allertidligste overvejelser omkring byggegrund, placering af huse på en grund, arkitektur, materialer og indretning til den dag, hvor nøglen overdrages.

Trustpilot anmeldelser
4.4/5
806 anmeldelser

Katalog

EURODAN-HUSE A/S

Hovedkatalog Eurodan Huse

Hustyper

Inspiration

Min side

Durian Media og Kommunikation
Dalgas Avenue 40
8000 Aarhus C

Indhent tilbud

-