Sikre dit hjem mod indbrud med en tågekanon

I dag er det blevet mere almindeligt, at sikre dit hjem mod indbrud. Alligevel viser indbrudsstatistikken, at Danmark er det land i Europa med flest indbrud per indbygger, så noget tyder på, at vi har brug for at gøre endnu mere for at passe på vores ejendele og føle os mere trygge i hjemmet.

tyv står i døråbningen efter tågekanon er udløst der er med til at sikre dit hjem mod indbrud

Kan vi blive mere sikre?

Tanken om et indbrud kan, for de fleste, få hårene til at rejse sig. I dag findes der utallige måder at beskytte sit hjem på, herunder alarm, vindue- og dørsikring, videoovervågning, nabohjælp og hunde. Så kan vi gøre mere?

Svaret er ja! En investering i en tågekanon øger tyverisikkerheden betragteligt. Tågekanonen skyder på få sekunder en tæt sikkerhedståge ud, som gør det umuligt for tyven at se en hånd for sig.

”Det man ikke kan se, kan man heller ikke stjæle. Sikkerhedstågen er testet, efterlader ingen spor og er fuldstændig uskadelig for mennesker, elektronik og dyr. Tågens formål er at stoppe tyven,” fortæller Tommy Arvidsen, som er projektleder for Protect, en 100% danskejet virksomhed, som producerer tågekanoner til sikring af værdier i forbindelse med et indbrud i private hjem og i erhverv.

Effektivt og forebyggende på én gang

Tågekanonen er koblet op til et alarmsystem. I det øjeblik alarmen begynder at alarmere, og tågekanonen registrerer bevægelse i boligen, vil sikkerhedstågen omgående sprede sig i det lokale, kanonen er placeret i. Dermed får du sikret dine ejendele på få sekunder.

Men tågekanonen er også præventiv:
”Vi oplever, at de fleste tyve er bekendte med vores sikkerhedståge og ved, hvor udfordrende et indbrud bliver, når man ikke kan orientere sig. Tyven opgiver simpelthen,“ fortæller marketingchef Martin Jacobsen. 

tyv forlader hus efter tågekanon er udløst som et middel for at sikre dit hjem mod indbrud

Oversigt: Se Danmarks bedste byggefirmaer her

Nybyggere har særlig fordel med sig

Alle hjem kan få installeret en tågekanon. Men særligt nybyggere har en ekstra fordel med sig, da systemet kan tænkes ind fra begyndelsen. Det betyder, at man kan få bygget tågekanonen ind i hjemmet, så maskinen er skjult. På den måde undgår man at skulle trække kabler, efter byggeriget står færdigt – det giver både en æstetisk fordel og en økonomisk fordel, fordi investeringen kan lægges ind under realkreditlånet.

Bliv inspireret af vores designguide

Hvad koster det?

Prisen for en tågekanon til private hjem ligger på omkring 10.000 kroner, inklusiv installering og 2 års garanti.

Kontakt

Hvis du går med tankerne om at investere i en tågekanon, kan du sende din plantegning til Protect, som efterfølgende vil give deres bud på, hvor du vil have størst gavn af tågen. Protect henviser også til nærmeste forhandler og kan arrangere en gratis og uforpligtende demonstration hos dig.

Læs mere her

Fakta om indbrud 

  • Kun omkring tre procent af anmeldte indbrud i private hjem ender i en sigtelse.
  • Nabohjælp er et godt alternativ, hvis man ikke ønsker alarm.
  • Der bliver begået flest indbrud fredag og lørdag.
  • 83,8% indbrud sker i villaer, mens 15,8% indbrud sker i lejligheder.
  • Brug gerne tænd/sluk ure, så tyven tror, I er hjemme.
  • Hvis du har været udsat for indbrud én gang før, er risikoen 5 gange så stor for, at du bliver udsat for et indbrud igen.
  • Populære hælervarer er: Mobiltelefoner, elektronik, designermøbler og smykker. 
  • En indbrudstyv behøver kun 2-8 minutter til at bryde ind i dit hus.

 

 

 

Læs gratis den komplette gennemgang af de nyeste trends indenfor materialevalg 2023

Bestil på print

125,00 kr. (ekskl. levering)

Analyse fra Kraka, Berlingske
Analyse fra Kriminalpræventive Råd
TrygFonden og Det Kriminalpræventive Råds rapport: ”Hvad virker? Viden om indbrud og indbrudsforebyggelse i private hjem i Danmark”, marts 2017

Min side

Durian Media og Kommunikation
Dalgas Avenue 40
8000 Aarhus C

Få et overblik over de bedste byggefirmaer

Klik her