Træhuse med kompromisløs fokus på kvalitet, energibesparelser og indeklima

Siden grundlæggelsen i 1963 af civilingeniør Mogens Clorius har byggefirmaet Trelleborg Typehuse produceret mere end 7.000 træhuse. Virksomhedens moderne trækonstruktioner er inspireret af 1.000 års byggetraditioner, inklusiv dem fra den historiske vikingeborg Trelleborg ved Slagelse, hvorfra firmaet også har sit navn. Denne tradition for kvalitetsbyggeri har været under stadig udvikling hos Trelleborg, ikke mindst takket være næsten 60 års erfaring i branchen. I starten blev virksomheden ledet af Mogens og hans bror Per Clorius. I dag er det Mogens’ sønner, Casper og Christian Clorius, som begge er civilingeniører med specialer i henholdsvis lavenergihuse og bærende trækonstruktioner, der står for den daglige drift.

Trelleborg har siden 1965 specialiseret sig i produktion af helårshuse til det danske marked. Efter oliekrisen i 1973 blev deres hovedprodukt, et 1½-plans hus, omdannet til et super lavenergihus under produktnavnet ”0-energi-huset”, som i dag tilbydes i individuelle konfigurationer med 1, 1½ og 2 etager. Det første norske bjælkehus blev importeret til Danmark af Trelleborg i 1964, og i 1979 blev firmaet hovedaktionær i Sande Hus & Hytter A/S, som i dag leverer fritidshuse med høj isolering egnet til helårsbrug.

Gennem snart 60 år har Trelleborg leveret kvalitetshuse til danske familier, og firmaets økonomiske stabilitet gør det muligt at tilbyde både høj kvalitet i byggeriet og økonomisk sikkerhed for kunderne under hele byggeprocessen.

“0-energi-huset” er formentlig det serieproducerede typehus i Danmark, der har det laveste energiforbrug til opvarmning. Efter oliekrisen i 1973 udviklede Trelleborg “0-energi-huset”; et hus som normalt ikke behøver varmetilførsel for at opretholde den ønskede temperatur i et beboet rum, så længe udetemperaturen er over 0° C. Trelleborg har i dag eneretten til navnet, som er varemærkebeskyttet. I de forgangne 47 år er “0-energi-huset” løbende blevet udviklet og optimeret, så huset fortsat fremstår som det serieproducerede typehus i Danmark, der har det laveste energiforbrug til opvarmning.

Siden 1964 har Trelleborg importeret bjælkehuse fra Sande Hus & Hytter A/S, og der er nu over 2.500 af disse huse opført i Danmark. Disse huse er ægte norske bjælkehuse produceret på en af de største specialfabrikker i Skandinavien inden for denne kategori. Bjælkehusene er fremstillet af langsomtvoksende og harpiksrigt fyrretræ fra fjeldområderne omkring Dovre og videre ind i Sverige. Dette træ, som historisk er kendt som “Malmfyr”, er værdsat for sin fremragende holdbarhed og styrke.

Trelleborg Helårshuse – Fritidshuse A/S

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag.

Kataloger

Trelleborg Helårshuse – Fritidshuse A/S

0 Energihuset

Trelleborg katalog

Trelleborg Helårshuse – Fritidshuse A/S

Sande bjælkehuse

Trelleborg katalog

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag

Durian Media og Kommunikation
Dalgas Avenue 40
8000 Aarhus C

{company.name} vil gerne kontakte dig

For at se dette katalog, skal du give tilladelse til at {company.name} må kontakte dig.

Indhent tilbud

-