Duravit

En virksomhed med sine århundreders tradition startede engang “småt”.

Det hele begyndte i Hornberg, Tyskland, i 1817 da Georg Friedrich Horn byggede fabrikken, udelukkende fokuseret på fremstillingen af ??porcelæn. I 1956 udviklede produktionen sig fra fajance til porcelæn, en udvidelse af produktsortimentet til også at omfatte sanitære keramik. Dette gav en platform for fremtidig succes og indførte også den sanitære verden i et nyt navn: Duravit. I dag opererer Duravit AG på internationalt niveau og har 10 produktionsanlæg med en arbejdsstyrke på mere end 5.000 medarbejdere på verdensplan.

En kilde til Duravits enorme styrke, er den dybe forbindelse til Schwarzwald. Det er derfor Duravit er partner og sponsor for Schwarzwald naturpark, et stort naturreservat, der også er Tysklands største naturpark. Derudover gør Duravit alt for at beskytte de naturlige elementer som vand, luft og jord – en proces, der starter med ressourcebesparende fremstillingsmetode.
Selv med nye produkter tager Duravit indvirkning på miljøet og sikrer, at uanset hvad de fremstiller bruger de naturlige ressourcer.

Denne indsats er helt sikkert blevet anerkendt: Duravit AG er officielt blevet certificeret for sit engagement i miljøet i overensstemmelse med ISO 14001.

Selv om vi lever i en tid med højteknologi og automatisering, når det kommer til produkter med så høje krav til design og funktion, er kvaliteten fortsat meget afhængig af menneskelig færdigheder. Duravit fortsætter med at opretholde det store håndværk, for at sikre denne høje standard. Dette gælder for fremstillingen af ??keramik, samt til alle andre produktionsområder på Duravit.

Hvordan kan vi genkende et godt design? Da individuel smag kan være meget forskelliige.
For det første har Duravit været den stolte modtager af mange internationale designpriser. Disse priser fejrer design, som er blevet Duravit’s kendemærke gennem årene. For det andet er der designerne selv. Hver designer er specialist i sit felt – en fremtrædende global innovator med en fornemmelse for godt design. Godt design, som Duravit og dens designere ser det, er aldrig på bekostning af det praktiske – ingen af ??dem er interesseret i “design for designets skyld”.

Og for det tredje? Det er dig, badeværelsets bruger, og dit eget sæt af behov og krav. Takket være en løbende dialog med sine handelspartnere og sanitetsforhandlere er Duravit bedst til at løse disse behov og krav. Kort sagt, Duravit genkender et godt badeværelses design af det faktum, at det synes specielt skabt til at passe til alle individuelle smag.

DURAVIT DENMARK A/S

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag.

Kataloger / Brochurer

DURAVIT DENMARK A/S

Your future bathroom

Det bedste øjeblik at starte noget nyt? Her og nu. Med Duravit. For alle, der ønsker at bringe liv ind i deres badeværelse, udvikler vi integrerede, harmoniske interiørdesign med teknologi, der forbedrer din komfort samt leverer passende møbler dertil.

DURAVIT DENMARK A/S

Badmagazin

Her finder du information og inspiration til alle vores serier og produkter.

Inspiration

Håndvaske

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag

Durian Media og Kommunikation
Dalgas Avenue 40
8000 Aarhus C

{company.name} vil gerne kontakte dig

For at se dette katalog, skal du give tilladelse til at {company.name} må kontakte dig.

Indhent tilbud

-