Velux

I næsten 80 år har VELUX Group skabt bedre indendørsmiljøer ved at bringe dagslys og frisk luft ind i hjem og andre bygninger over hele verden. VELUX Group blev grundlagt i Danmark og er i dag en international virksomhed med tilstedeværelse i 40 lande.

Vores nøgleprodukter er tagvinduer, tagvinduer med fladt tag og modulvinduer til kommercielle bygninger samt tilbehør som persienner og rulleskodder plus løsninger til betjening af dem, herunder sensordrevne, fjernstyrede og smart-home-systemer. Vores produkter hjælper med at skabe lyse, sunde og energieffektive steder at bo, arbejde, lære og lege.

Hos VELUX Group ønsker vi at føre ændringen mod sundere og mere bæredygtige bygninger. Vi mener, at et sundt og bæredygtigt hjem skal designes for mennesker, for øget energieffektivitet og med respekt for miljøet. Som udgangspunkt fokuserer vi på eksisterende bygningslovgivning, videnskabelig viden og etablerede eksterne standarder, såsom LEED og DGNB, og udvider dette baseret på vores mange års ekspertise.

Vores bæredygtighedsstrategi, der blev lanceret i 2020, er en 10-årig transformationsrejse, hvor vi er banebrydende for klima- og naturhandling, fornyer bæredygtige produkter og sikrer en ansvarlig virksomhed.
Hvorfor? Fordi verden har brug for det, og det er hvem vi er. Det er simpelthen den rigtige ting at gøre, og det er vores natur!

VELUX Bæredygtighedsstrategi 2030 er vores køreplan for ‘ handlingens årti ‘. Det ændrer den måde, vi driver forretning på, og de produkter og løsninger, vi bringer på markedet. Det hjælper os med at holde orden i vores eget hus og involverer mange medarbejdere og ikke mindst vores forsyningskæde.

Vores banebrydende forpligtelse er at blive Lifetime Carbon Neutral inden 2041. Det betyder at tage ansvar for både vores tidligere og fremtidige kulstofemissioner.

VELUX A/S

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag.

Kataloger / Brochurer

VELUX A/S

VELUX gardiner og solafskærmning

Priser for 2020 inkl. moms.

Ovenlysvinduer

Fladtagsløsninger

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag

Durian Media og Kommunikation
Dalgas Avenue 40
8000 Aarhus C

{company.name} vil gerne kontakte dig

For at se dette katalog, skal du give tilladelse til at {company.name} må kontakte dig.

Indhent tilbud

-