Flos

En lampe er en vigtig del af indretningen. Ikke kun fordi den giver dig det nødvendige lys, når mørket trænger sig på, men også fordi den sætter et personligt præg på dit hjem. Vælger du en Flos lampe, får du en lampe, der passer ind alle steder i dit hjem.

En Flos lampe vil pryde hjørnet i stuen, vække opsigt i entreen eller være det kreative element på hjemmekontoret. Det er den slags små detaljer, der gør din indretning til noget særligt. Hvilken Flos lampe skal du vælge?

Tag et kig på vores udvalg af fine Flos lamper og drøm dig væk i en verden af kreativitet, flotte detaljer og elegante udtryk.

Flos Outdoor

Flos har skabt en ny tilføjelse til deres designsamling – Flos Outdoor-lysene. Med en lampe fra den nye udendørs kollektion bliver det muligt at kombinere natur og design. Lysene kan let blandes ind i deres omgivelser – eller de kan udstilles for at belyse naturens kreationer.

Se hvordan belysning med disse unikke lys kan skabe et smukt udendørs rum. Udendørssamlingen fra Flos har en række forskellige lys, blandt disse væglamper, spotlights og pullertlamper. De nye udendørs lys er designet til at skabe en unik atmosfære og til at belyse åbne udendørs rum.

FLOS SCANDINAVIA A/S

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag.

Kataloger / Brochurer

FLOS SCANDINAVIA A/S

Flos – Elements Of Lights

Et katalog af Flos der giver dig inspiration til dit hjem

Gavl

Indkørsel

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag

Durian Media og Kommunikation
Dalgas Avenue 40
8000 Aarhus C

{company.name} vil gerne kontakte dig

For at se dette katalog, skal du give tilladelse til at {company.name} må kontakte dig.

Indhent tilbud

-