Moduo

Moduo blev etableret i 2013 af Jonas Ingleby Thomsen. Jonas er tømreruddannet og var i i 10 år medejer af Furesø Byggeentreprise. Moduo er baseret på et fleksibelt carportsystem udviklet af Jonas. Carportsystemet er opbygget i moduler som kan sættes sammen på utallige måder og det meste bygges på eget værksted i Vassingerød, Lynge.

Moduo er en lille moderne produktionsvirksomhed med fokus på design, kvalitet og godt håndværk. Kvalitet er en konsekvent tilgang igennem hele processen, fra valg af materialer, måden vi producerer på, og til det færdige resultat. Alt bliver produceret på eget værksted i Nordsjælland. Hos Moduo giver vi ”en carport” en helt ny betydning, visuelt og funktionelt.

Hos Moduo gør vi meget ud af at finde den bedste og mest funktionelle løsning, til lige dine ønsker. Kreativitet, nysgerrighed og samarbejde skaber fantastiske resultater. Med en carport fra Moduo kan du skabe synergi med de eksisterende omgivelser. Vi giver masser af muligheder for dit personlige design, det gælder både opbygning og det visuelle udtryk.

Et af Moduo’s kernekoncepter er at vi bygger ca. 90% af carporten indendørs på vores værksted, og 10% på din adresse. Derved undgår du en længere tid med byggerod osv. Vi leverer en færdig- bygget kvalitets carport på ganske kort tid, klar til at blive taget i brug. Hos Moduo gør vi meget ud af, at det skal være så let og overskueligt som muligt . Du får hurtigt et overblik og den rette vejledning, på vej mod din nye carport.

Moduo Aps

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag.

Stockholm-Serien

Hampton-Serien

Inspiration

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag

Durian Media og Kommunikation
Dalgas Avenue 40
8000 Aarhus C

{company.name} vil gerne kontakte dig

For at se dette katalog, skal du give tilladelse til at {company.name} må kontakte dig.

Indhent tilbud

-