Biopejs-shop

Biopejs-shop startede som en del af CC-trading i 2010 stiftet af Casper W. Lanng og Christoffer L. Mortensen, hvor det kun var en webshop.

I 2018 åbnede det første showroom i Aalborg på Hadsundvej 72 og i 2020 åbnede endnu et på Valby langgade 30 i Valby, hvor der begge steder udstilles et bredt udvalg af vores pejsemuligheder såsom biopejse, gaspejse, brændeovne, elpejse og opti-myst pejse.

Siden begyndelsen er der kommet en del dygtige medarbejdere til med forskellige modersmål, så vi kan hjælpe og rådgive vores kunder i hele Europa på bedste vis.

Vores passion, at finde den bedste løsning for vores kunder, og have kunden i centrum, for at finde den rette pejs til den enkeltes behov og ønsker.

Vores dygtige personale hjælper dig hellere end gerne med gode råd og anbefalinger via vores live-chat, mail, telefon eller i et af vores showrooms. Vi er en moderne virksomhed, og tilbyder derfor også vores kunder ekstra grafisk materiale i form af billeder eller videoer af de ønskede pejse, hvis ikke der er mulighed for at se pejsen fysisk i et af vores showrooms.

Vi er en vækstende virksomhed med fart over feltet, hvor vi allerede nu har ekspanderet os på mange markeder i Europa.

Vi er blevet en gazellevirksomhed med tilstedeværelse i Norge, Sverige, Finland, Tyskland, Holland, Polen, England, Wales, Skotland, Frankrig og Spanien. Her tilbyder vi kundeservice med lynhurtig ekspedition af kunder ved hjælp af telefon, mail og chat.

Biopejs-shop

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag.

Kataloger / Brochurer

Biopejs-shop

Product catalog

No chimney needed. Safe to use. No ashes. No smoke.
Environmental friendly. Easy installation. Endless design possibilities.
Bioethanol Fireplace.

Biopejs

Brændeovn

Pejs

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag

Durian Media og Kommunikation
Dalgas Avenue 40
8000 Aarhus C

{company.name} vil gerne kontakte dig

For at se dette katalog, skal du give tilladelse til at {company.name} må kontakte dig.

Indhent tilbud

-