DESIGNA

Beslutningen om at forære dig selv et nyt køkken eller bad er forholdsvis let. Hos DESIGNA gør vi vores yderste for, at også det næste skridt mod at realisere din køkkendrøm bliver let og fornøjelig. Det kan nemlig være sin sag at vælge, når farver, låger, greb, bordplader og hvidevarer skal gå op i en højere enhed. Men bare rolig – vi er eksperter i at sammensætte nye og spændende design-muligheder. Herunder kan du finde ud af mere om, hvem vi er.

NEMT AT VÆLGE RIGTIGT
Et stilsikkert sortiment, der mikser tidens trends med tidløse klassikere, gør det nemt at vælge rigtigt. Hos os møder I ingen fikse ideer eller lige lovligt smart design, som I hurtigt bliver trætte af. DESIGNA er jeres garanti for køkkener, der holder sig moderne i mange år. Og som modstår hverdagens slid længe efter, I er begyndt at drømme om noget nyt.

DANSK DESIGN OG HÅNDVÆRK
DESIGNA har mere end 27 års erfaring med at skabe og producere dansk møbelkvalitet. Vi ved hvad moderne mennesker drømmer om, og hvilke krav de stiller. Hos os får I køkken, bad og garderobe skabt til netop jeres behov. Leverum der ganske enkelt mærkes helt rigtige, fordi de svinger i takt med jeres måde at leve livet på.

GARANTI FOR DAGLIG GLÆDE
Alle vores produkter er naturligvis dækket af de almindelige reklamationsregler, men hos DESIGNA lægger vi stor vægt på kundernes tryghed – også efter køkkenet er taget i brug. Andre kalder det ‘udvidet garanti’, men for os er det egentlig blot en selvfølge.

DESIGNafd.

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag.

Kataloger / Brochurer

DESIGNafd.

Katalog – DESIGNA køkken og bad

.

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag

Durian Media og Kommunikation
Dalgas Avenue 40
8000 Aarhus C

{company.name} vil gerne kontakte dig

For at se dette katalog, skal du give tilladelse til at {company.name} må kontakte dig.

Indhent tilbud

-