Velbygget kvalitet med stil og kant

Lasse Larsen Huse blev grundlagt af manden med samme navn i 1975 med en simpel filosofi om, at danskernes skulle have mulighed for at bo i velbyggede typehuse. Siden da er den vision ført ud i livet med opførelsen af mere end 2500 individuelle huse – alt fra tidløse funkishuse til praktiske længehuse, spændende vinkelhuse og moderne flerplanshuse. Firmaet har mere end 45 års erfaring i at bygge typehuse af enhver art. De gør det fra skitse til sidste mursten med deres egen stab af professionelle arkitekter, dygtige byggerådgivere samt erfarne håndværkere. I dag har de kontor i Kolding, og de bygger huse i hele Jylland og på Fyn.   

Et ægte Lasse Larsen hus er kendetegnet af kvalitet. Af den grund er der ikke det billigste typehus på markedet. Det bliver det aldrig, da firmaet ikke går på kompromis med kvaliteten af deres håndværk. Deres huse bygges til at holde i mange år, og det kan man kalde fremtidssikring med god kvalitet og holdbare materialer. Du får på ingen måde en typisk standardløsning. Der er derimod rig mulighed for et hus med arkitektoniske detaljer, stilrene materialer og en god planløsning med mange familievenlige kvadratmeter. Firmaet bygger huse, de selv vil bo i – og af den grund er deres arkitekttegnede huse et udgangspunkt, som tilpasses dine behov og ønsker for fremtiden.  

Tryghed er alfa og omega for firmaet. Du kan som kunde forvente en åben og tillidsfuld dialog samt en tidsplan og et budget der overholdes. Med deres mere end 45 års erfaring i branchen har Lasse Larsen Huse høj teknisk indsigt og bred erfaring til at sikre dig høj kvalitet og tryghed igennem hele byggeprocessen.  

Lasse Larsen Huset er ikke bare godt for dig og din familie. Det er også godt for miljøet. Det er nemlig et lavenergihus bygget med bæredygtige materialer og klimavenlige løsninger. Som de siger det hos Lasse Larsen; ”Vi bygger kun huse, vi også gerne selv vil bo i”, og ligesom mange danskere er optaget af klima og miljø, er de det også ved Lasse Larsen Huse.

LASSE LARSEN HUSE A/S

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag.

Katalog

LASSE LARSEN HUSE A/S

Lasse Larsen Huse katalog 2021

Hustyper

Inspiration

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag

Durian Media og Kommunikation
Dalgas Avenue 40
8000 Aarhus C

{company.name} vil gerne kontakte dig

For at se dette katalog, skal du give tilladelse til at {company.name} må kontakte dig.

Indhent tilbud

-