Nordens største husbygger

I 2021 afleverede Huskompagniet 1831 nyopførte huse. Det gør dem til den største husbygger i Norden. Virk-somheden har eksisteret siden 1972, men fik navnet Huskompagniet i 2010 ved en fusion af typehusfirma-erne interbyg og FM-Søkjær. Det fundament, de bygger danskernes boligdrømme på, er derfor mere end 50 års erfaring samt opførslen af hele 25.000 huse. I dag holder de til i Horsens, men har ligeledes 15 kontorer fordelt på hele Danmark. Her sidder deres dygtige rådgivere klar til at hjælpe dig i mål med nybyggerdrømmen. Firmaet bygger huse til ethvert behov; alt fra moderne parcel-og funkishuse, til murermestervillaer, palæer og klassiske parcelhuse. Disse kan alle opleves i Huskompagniets mere end 50 udstillingshuse landet over.

Hvordan ser jeres boligdrøm ud? Det er oftest de ord, du hører, når du snakker med en byggerådgiver fra Huskompagniet. Konceptet bygger på frihed og personlighed. Ikke to huse er ens, og du kan personlig-gøre dit nybyggeri ned til mindste detalje. Du får hjælp til at træffe de rigtige valg i forbindelse med husets arki-tektur, form og tag. Dertil rådgiver Huskompagniet om plantegninger, der passer til familien og sidst men ikke mindst inspirerer de dig med de nyeste boligtendenser og lækre indretningsløsninger.

Tryghedsløftet er en del af samarbejdet med Huskom-pagniet. Der går ca. 8-10 måneder, fra du træffer beslut-ningen om at bygge nyt, til det endelige hus står færdigt. I hele denne proces har du en erfaren byggepartner ved din side, så du bliver hjulpet fra drøm til virkelighed på fleksibel og tryg vis. Huskompagniet tilbyder en snorlige byggeproces uden overraskelser. De holder altid prisen på huset, og du betaler først ved overtagelse, hvilket giver stor tryghed i din økonomi som nybygger.

Huskompagniet bygger også Co2-venlige huse. De er opført med mere klimavenlige materialer som skifer til facaden og mindre beton i byggeriet. Sådan et Co2-ven-ligt nybyggeri udleder omkring 30% mindre Co2, end et traditionelt byggeri gør.

HusCompagniet Danmark A/S

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag.

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag

Durian Media og Kommunikation
Dalgas Avenue 40
8000 Aarhus C

{company.name} vil gerne kontakte dig

For at se dette katalog, skal du give tilladelse til at {company.name} må kontakte dig.

Indhent tilbud

-